طراحی، ساخت و ارزیابی دو نوع غلتک بستر ساز
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: RCASFT03_447
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
دانشیاردانشگاه صنعتی اصفهان
استاددانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
هدف از تهیه بستر بذر، آرایش خاکدانه ها ست. به عبارت دیگر در عملیات خاک ورزی ثانویه با نرم سازی کلوخه ها و کاهش حجم فضای منافذ درشت ایجاد شده توسط ابزار خاک ورز اولیه، بستر مناسبی برای رشد بذر فراهم می شود.برای شکستن کلوخه ها معمولا از ابزار مکانیکی استفاده م یشود. کلوخه ها دارای ترک های داخلی هستند که با اعمال نیرو می توان تر کها را انتشار داد و کلوخه ها را خرد کرد. در این تحقیق ابتدا دو نوع غلتک بستر ساز (غلتک زائده دار مثلثی و غلتک سبدی) به کمک نرم افزارSolid work طراحی شد و پس از ساخت، عملکرد نرم سازی کلوخه هایخاک در 3 سطح رطوبتی حد خمیری0/4و0/9و1/1 PL با 3 تکرار در مزرعه آزمایشی دانشگاه صنعتی اصفهان با خاک لوم رسی و حد خمیری PL) 20/3 درصد مورد ارزیابی قرار گرفت. غلتک های بستر ساز بدنبال یک دستگاه خاک ورز تیغه قلمی بالدار عملیات تهیه بستر را تکمیل نمود. میزان خرد شدگی کلوخه ها با اندازه گیری قطر متوسط وزنیMWD) و میزان تسطیح خاک با اندازه گیری میزان بالاآمدگی کلوخه های خاک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، عملکرد غلتک زائده دار مثلثی با توجه به خشک و سخت بودن خاک مناطق مرکزی ایران بهتر از نوع سبدیاست.کلیدواژه ها
غلتک بسترساز، تیغه قلمی بالدار، قطر متوسط وزنیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.