امکان سنجی نواحی مستعد توسعه ی اکوتوریسم مطالعه ی موردی شهرستان مشکین شهر(استان اردبیل)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ESPME03_471
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 905
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی کارشناسی ارشدعمران محیط زیست
دانشجوی کارشناسی ارشدعمران محیط زیست
عضوباشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
چکیده
بهره برداری اصولی از محیط های طبیعی خسارت کمتری به طبیعت وارد می کند. استفاده از عرصه های طبیعی بدون ارزیابی توان آن می تواند خسارت های جبران ناپذیر به طبیعت وارد سازد،بررسی و اعلام موارد استفاده از این عرصه ها علاوه بر راهگشا بودن می تواند نسبت به شناساندن چگونگی استفاده از این عرصه با توجه به ظرفیت برد آن در قالب توسعه پایدار اهداف مورد نظر محقق گردد. شناخت جاذبه های اکوتوریستی و تدوین چهار چوب نظری معین برای برنامه ریزی فعالیت های گردشگری و تعیین میزان مشارکت مردم و جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی به منظور توسعه فعالیت های گردشگری پایدار از اهداف این مطالعات بوده است. در این مقاله سعی شده با استفاده از یک چهر چوب معین اقدام به مکان یابی نواحی مستعد توسعه ی اکوتوریسم در سطح شهرستان مشکین شهر گردیده است شهرستان مشکین به عنوان یکی از نواحی غنی از لحاظ جاذبه های گردشگری دارای مکان های مناسبی برای برنامه ریزی بر پایه توریسم است. روش تحقیق ترکیبی از کار کتابخانه ای، استفاده از منابع اینترنتی و عملیات میدانی با استفاده از نرم افزار GIS می باشد. نتایج این تحقیق بیان کرد که قسمت های جنوبی با توجه به نزدیکی به چشمه های آب گرم و همچنین نزدیکی به قله ی سبلان می توان برای گسترش توسعه ی اکوتوریسم استفاده کرد.کلیدواژه ها
نواحی مستعد، اکوتوریسم، نرم افزار GIS، شهرستان مشکین شهرمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.