دسته بندی اسناد وب به کمک الگوریتم کلونی مورچگان با استفاده از مدلسازی رفتاری کاربران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مشترک مهندسی کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: JCCEM01_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 953
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده کامپیوتر، دانشگاه آزاد نجف آباد
چکیده
در زمینه دسته بندی اسناد وب رویکردهای مختلفی ارائه شده است اما موضوع اصلی در بین مدلهای ارائه شده میتوان به پایین بودن دقت دسته بندی و انعطاف پایین مدلهای ارائه شده در زمینه دسته بندی اسناد وب اشاره نمود. در این مقاله میخواهیم با مدل کردن رفتار کاربر بوسیله الگوریتم کلونی مورچگان صفحات وب را دسته بندی کنیم. این روش بر این ایده استوار است که اگر کاربران تعدادی از صفحات وب را پی در پی مرور کنند ، آنگاه این صفحات مشابه به هم بوده و در یک دسته قرار می گیرند، و همچنین اگر یک سایت دارای چندین کاربر با سلایق مختلف جهت دیدن صفحات وب داشته باشد، آنگاه صفحات وب آن سایت به چندین دسته مطابق با سلیقه های کاربران خود دسته بندی می شود.در روش پیشنهادی با اختصاص دادن یک مورچه به هر کاربر و میزان فرومون موجود بر روی یالهای گراف مشخص میشود که کدام اسناد به یکدیگر شبیه هستند ودر یک دسته علاقه مندی کاربران قرار میگیرند. و کاربران را هم از روی همین گراف پیمایش مورچگان در دسته های هم علاقه مندی قرار می دهیم. از نتایج این تحقیق میتوان در سیستمهای پیشنهاد کننده و دسته بندی مبتی بر رفتار کاربران اسناد و یا کلاستر بندی اسناد استفاده نمود. نتایج شبیهسازیها نشان داده که روش پیشنهادی در مقایسه با روشهای قبلی از دقت بالاتری برخوردار استکلیدواژه ها
وب کاوی - کاربردکاوی وب - الگوریتم کلونی مورچگان - دستهبندیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.