تأمین شرایط آسایش حرارتی در اتاق با استفاده از کوپل دو نرمافزار متلب و انرژیپلاس
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مشترک مهندسی کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: JCCEM01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1221
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشدمکاترونیک
دانشجوی کارشناسی ارشدمکاترونیک
استادیاردانشگاه آزاد اسلامی تبریز
استادیاردانشگاه آزاد اسلامی تبریز
چکیده
انرژی مورد استفاده برای تهویه ساختمان، حدود نیمی از کل انرژی مصرفی در ساختمان را شامل میشود. با این شرایط، روشن است که کنترل مؤثر سیستم تهویه مطبوع میتواند تا حد زیادی موجب صرفهجویی در انرژی ساختمان و تأمین شرایط آسایش مطلوب ساکنین شود.در این مقاله، مدل محیط تحت تهویه در بسته نرمافزاری Energyplus، شبیهسازی میشود و دادههای آبوهوای تبریز به عنوان دادههای آب و هوای این مدل در نظر گرفته شده است. خروجی Energyplus که دمای لحظه به لحظه مدل تحت تهویه را نشان میدهد، توسط نرمافزار Bcvtb، به کنترلر فازی طراحی شده در نرمافزار Matlabفرستاده میشود و با دمای آسایش مقایسه میگردد. با توجه به میزان اختلاف دما، کنترلر فازی حجم هوای ورودی به اتاق را تنظیم مینماید. همواره تبادل دادهها مابین Energyplus و matlab توسط میانافزار Bcvtb انجام میشود. نتایج حاصل از کوپل موفقیتآمیز دو نرمافزار انرژیپلاس و متلب حاکیازآن استکهکنترلرفازیطراحیشدهقادراستتامتناسبباشرایط محیطیفضایموردنظر،دمارادرشرایطمطلوب حفظکرده و باعث کاهش مصرف انرژی نسبت به زمانی که حجم هوای اتاق ثابت است، شودکلیدواژه ها
تهویه مطبوع، سیستم گرمایشی، کنترلر فازی، Matlab، EnergyPlus، BCVTBمقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.