ارائه روشی جدید به منظور کنترل ازدحام در شبکه های حسگر بیسیم
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مشترک مهندسی کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: JCCEM01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1988
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان
چکیده
شبکه های حسگر بیسیم از تعداد زیادی گره حسگر کوچک تشکیل شده اند، هنگامی که چندین گره حسگر در حال ارسال اطلاعات به سمت گره مقصد هستند، ممکن است که در طول مسیر ازدحام به وجود آید. ازدحام نه تنها باعث از دست رفتن شدید اطلاعات می شود بلکه منجر به مصرف بیش از حد انرژی در گره ها می گردد. تا کنون پروتکل های مسیریابی چندگانه زیادی برای انتقال داده ها در مسیرهای چندگانه ارائه شده است ولی با این حال مکانیزم های کنترل ازدحام برای مسیریابی های چندگانه به ندرت یافت می شود. در این مقاله یک طرح جدید برای اجتناب، تشخیص و کنترل زود هنگام ازدحام پیشنهاد شده است. در این روش بسته های داده گره منبع، بر روی مسیر های چندگانه بارگذاری می شوند و سپس با استفاده از الگوریتم های کنترل جریان داده، نرخ ارسال را بر روی هر مسیر کنترل می کنیم . الگوریتم تشخیص ازدحام ما، مبتنی بر فضای اشغال شده بافر گره است و با نظارت مستمر بر فضای اشغال شده بافر، مانع از بروز ازدحام در شبکه می شود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که طرح ما عملکرد بهتری نسبت به روش PCCP، از لحاظ نرخ تحویل بسته ها و توان عملیاتی End-To-End داردکلیدواژه ها
شبکه های حسگر بیسیم ، اجتناب از ازدحام ، کنترل ازدحاممقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.