جدیدترین و کارآمدترین دستاوردها در زمینه تشخیص انحراف اسناد اسکن شده
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مهندسی کامپیوتر و توسعه پایدار با محوریت شبکه های کامپیوتری، مدلسازی و امنیت سیستم ها
- کد COI اختصاصی: CESD01_180
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1356
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر نرم افزار دانشگاه پیام نور مرکز تهران واحد شهر ری
استادیار، بخش مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور تهران
چکیده
تشخیص کجی تصاویر اسناد ، یکی از مراحل مهم آنالیز تصویری اسناد است ، زیرا بسیاری از روش های آنالیز تصویری اسناد در برابر کجی سند با افت شدید کارآیی مواجه هستند و یکی از مفروضات در بیشتر روش های قطعه بندی ، کج نبودن تصویر سند ورودی است . بنابراین تشخیص صحیح و تصحیح میزان انحراف اسناد اسکن شده به لحاظ آنالیز ، قطعه بندی و شناسایی اسناد، مهم است . مطالعه بر روی تحقیقات انجام شده در این زمینه ، نشان می دهد که با توجه به پیچیدگی درونی اسناد ، بعضی از روش ها ، تنها اسناد دارای زاویه انحراف کوچک و یا دارای محتوا یا طرح خاصی را پردازش می کنند و از هزینه محاسبات بالایی برخوردارند . علاوه بر این ، اکثرالگوریتم های ارائه شده در این زمینه ، برای تشخیص کجی تصویر در اسناد لاتین به کار رفته اند ، و با اینکه مشکل کجی برای اسناد لاتین تا حدودی مرتفع شده است ، ولی به دلیل ساختار متفاوت متون در اسناد فارسی ، نتایج خوبی برای اسناد فارسی ارائه نمی دهند .هدف این مقاله این است که ، ضمن بررسی جدیدترین و کارآمدترین دستاوردهای موجود در این زمینه ، روش های به کار رفته برای تشخیص کجی تصاویر اسناد فارسی ، نیز به طور جداگانه مورد مطالعه قرار گیرد و جدیدترین و کارآمدترین دستاوردهای موجود در این زمینه معرفی گردد.کلیدواژه ها
تشخیص زاویه کجی، آنالیز تصویر سند، مستندات چند زبانه، مستندات پیچیدهمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.