مدلسازی ناوگان محدود حمل و نقل سیمان وتخصیص آن به تقاضاهای رتبه بندی شده
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CIEE02_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 888
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
حمل و نقل یکی از اجزای لاینفک زنجیره تامین می باشد که در بخش توزیع محصول نقش پررنگی را ایفا میکند.این نقش زمانی تاثیرش را بیشتر آشکار خواهد کرد که، مانند سیمان، هزینه حمل نسبت به ارزش کالا قابل توجهباشد. در حال حاضر ایران به یکی از قطب های اصلی تولید سیمان در دنیا تبدیل شده است که متاسفانه به دلیل ضعیف بودن ساختار ناوگان حمل و مستقل عمل کردن آن، به مهمترین چالش در توزیع سیمان منجر شده است. عدم وابستگیو تعهد ناوگان حمل به شرکتهای سیمانی، عدم تحویل به موقع ناشی از کمبود ناوگان در برخی مسیرها و فصول، منجر به نارضایتی مشتریان وحتی از دست دادن بخشی از بازار و یا عدم امکان توسعه بازار می گردد. یکی از تفاوت های بارز حمل و نقل در ایران با کشورهای توسعه یافته، عدم امکان بهره وری کامل از ناوگان حمل و نقل یعنی راننده محور بودنکامیون های حمل، می باشد. این پژوهش با در نظر گرفتن مفروضاتی چون راننده محور بودن کامیون ها، تبیین ناوگان حمل بر اساس شرایط فعال ترین کامیون های فعلی ناوگان، ترتیب اهمیت تقاضاهای شرکت سیمان، مدلی بر این مبناارائه نموده است. این مدل با پیش فرض وابستگی میان فعال ترین کامیون های ناوگان حمل فعلی و شرکت سیمان، تقاضاهای هفتگی را به ناوگان حمل تخصیص داده و سعی در حداقل کردن میزان تاخیر در پاسخگویی به تقاضا و افزایش بهره وری از ناوگان حمل تبیین شده نموده است. در انتها مدل ارائه شده بر مبنای وضعیت فعلی، با دو مدل عدمداشتن محدودیت در مسیرهای مختلف کامیون ها و مدل تک مسیره بودن کامیون ها، مقایسه و نتایج آن ارائه شده است.کلیدواژه ها
حداقل کردن تاخیر- ناوگان محدود حمل- تحویل مجزا – تخصیص- رتبه بندی تقاضامقالات مرتبط جدید
- مدیریت پسماندهای پتروشیمی در ایران
- جایگاه معماری سبز در چشم انداز شهرهای تاب آور
- کاربرد برنامه ریزی همکارانه در سوانح طبیعی (مطالعه موردی امداد و نجات وشبکه های دسترسی شهری در زمان وقوع زلزله)
- وضعیت کیفی هوای کلان شهر تهران بر اساس شاخص AQI طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲
- مانور ابزاری مناسب برای فرآیند یادگیری و پاسخی موثرجهت کاهش خسارات ناشی از شرایط اضطراری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.