آموزش بهره برداران بخش کشاورزی توسط مروجان بعنوان راهکارهای جهت دستیابی به توسعه پایدار

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی توسعه پایدار در مناطق خشک و نیمه خشک
  • کد COI اختصاصی: SDARIDR02_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1412
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهناز رفعت پور

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان زدایی

عبدالعلی صوفی

کارشناس ارشد زراعت

بهناز سراوانی غیور

کارشناسی ارشد مرتعداری

زهرا خدنگی بارانی

کارشناس ارشد مرتعداری

چکیده

توسعه وبالندگی هرجامعه ای درنتیجه برنامه ریزی توسعه و تدوین استراتژیهای توسعه پایدار است وقتی از توسعه پایدار صحبت میشود، منظور توسعهای است که به بقای بشرورفاه کامل و همه جانبه آن می نگرد توسعه پایدارباتمام زنجیره ها فرایندهای پویا، منابع انسانی ، منابع طبیعی و نظام سختافزاری جامعه در یک شکل تعاملی است و درصدد ایجادتعامل بین حال واینده انسان و طبیعت و عدالت ورفاه بین ودرون نسلهاست پیشرفت وتوسعه دربخش کشاورزی مس تلزم مراحل گوناگون ومرتبط بهم می باشد تحقیق ترویج و کشاورز نیز به عنوان بخشی ازنظام دان شو اطلاعات کشاورزی می باشند و نقش مهمی در توسعه کشاورزی ایفاء مینمایند. در کشورماقبل ازهرچیز باید پذیرفت که هرگونه تحول دربخش کشاورزی نیازمند تحول درفرایند تولید و انتقال تکنولوژی میباشد. در غیر اینصورت هیچ گونه تغییر اساسی واصولی دربخش کشاورزی حاصل نخواهد شد تحقیق ترویج وکشاورز ازاجزای مهم درفرایند تولید و انتقال تکنولوژی می باشندکه به تنهایی و بدون تعامل با یکدیگر توان هیچگونه تحول پایداردرنظام کشاورزی رانخواهدداشت اموزش بهره برداران بخش کشاورزی توسط مروجین در مناطق روستایی و عشایری کشور باهدف به اموزی و ارتقای مهارت و توانایی آنان طراحی شده و باعث بهبود راندمان تولید و افزایش بهره وری میشود. بدون تردید اهمیت آموزش بعنوان یکی ازموضوعات بسیاراساسی وزیربنایی فرایند توسعه درجوا مع مختلف بر هیچ کس پوشیده نبوده، چرا که وجود نیروی انسانی ماهر و متخصص یکی از عوامل فرآیند توسعه اقتصادی اجتماعی هرجامعه محسوب میشود

کلیدواژه ها

توسعه پایدار،فعالیتهای آموزشی، بهره برداران کشاورزی، مروج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.