کاهش تشعشعات خارج از آن در سیستم‌های رادیویی شناختی مبتنی بر تکنولوژی OFDM با استفاده از جای گشت سمبل ها

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان
  • کد COI اختصاصی: ISFAHANELEC01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 768
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز صادقی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی - باشگاه پژوهشگران جوان

محمد فرزان صباحی

عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه اصفهان

محسن عشوریان

عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

جواد نوری پور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واحد شهر مجلسی

چکیده

مدولاسیون مالتی پالکسینگ تقسیم فرکانسی متعامدOFDM به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد و بازدهی طیفی بالای آن به عنوان کاندیدای اصلی در تکنولوژی‌های نوین مخابراتی در حال استفاده از اما مشکل اساسی آن وجود گلبرگ‌های کناری بزرگ مربوط به سیر حامل‌های مدون شده در خارج از باند تخصیص یافته می‌باشد. در سیستم رادیوی شناختی، این تشعشعات خارج از باند باعث تداخل کاربران ثانوی با کاربران اصلی می‌گردد و از کارایی مدولاسیون OFDM می‌کاهد. هر سمبل OFDM از تعدادی سمبل دیتا تشکیل شده است که توسط سیر حامل‌های OFDM حمل می‌گردند و ترتیب این سبک‌ها در توالی مربوطه در میزان تشعشعات خارج از باند تأثیرگذار است. روشی که در این مقاله ارائه شده است از جای گشت سمبل های مربوط به سیر حامل‌های نزدیک لبه تیز به منظور دستیابی به توالی مناسب و زمان‌ها استفاده می‌کند. نتایج شبیه‌سازی نشان می‌دهد که استفاده از روش فوق باعث کاهش گلبرگ کناری سیگنال OFDM درازای ارسال اطلاعات اضافی به گیرنده می‌گردد. در روش جای گشت سمبل ها، دیگر شاهد مثال توان بیشتر در فرستنده، کاهش نسبت سیگنال به نویز، افزایش نرخ خطای بیت و حل مسئله بهینه‌سازی نمی‌کشید که از مزیت‌های مهم این روش می‌باشد.

کلیدواژه ها

د OFDM ، رادیوی شناختی، گل برگ کناری، جای گشت سمبل ها، چگالی طیف توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.