بررسی عددی جریان سیال غیر نیوتنی بر روی یک پروفیل بادامکی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ASCME07_247
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 921
نویسندگان
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
در این مقاله جریان آزاد سیال غیرنیوتنی گذرنده از سیلندربادامکی در حالت غیردایم، دوبعدی، تراکم ناپذیر بصورت عددی درمحدودهRe 150100 مورد بررسی قرار گرفته است. برای گسستهسازی معادلات از روش حجم محدود استفاده شده و شبکهمورد استفاده به صورت جابجا نشده میباشد.به منظور اعتبار سنجی نتایج ابتدا حل عددی و الگوریتمهای مربوطه آن بر روی جریان غیردائم حول یک سیلندر برایReذکر شده انجام گرفت و پس ازاعتبار سنجی نتایج و اطمینان از مستقل بودن نتایج از شبکه تولید شده ، سپس جریان آزاد سیال غیر نیوتنی برای حالتی که بجای سیلندر دایره ای ، یک سیلندر با پروفیل بادامکی قرار داده شده باشد، انجام گردید. سپس نتایج حاصله برای عدد استروهال، ضرایب برا و خطوط جریان متوسط ارائه شده است. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که در سیالات غلیظ شونده، گردابههای بزرگتری نسبت به سیال رقیق شونده در همان عدد رینولدز تولید میشود. همچنین در سیال رقیق شونده ضریب برا با افزایش رینولدز کاهش مییابد در حالی که عدد استرودهال افزایشنشان میدهد. علاوه بر این در سیال رقیق شونده با کاهش توان پاورلا ضریب برا افزایش مییابد. در سیال غلیظ شونده با افزایش توان پاورلا شاهد صفر شدن ضریب برا خواهیم بود به صورتی که هیچگونه ریزش گردابهای در پشت جسم مشاهده نمیشود. همچنین با افزایش عدد رینولدز در شرایطی که عدد رینولدز مورد نظر از عدد رینولدز بحرانی بیشتر باشد با افزایش ضریب برا مواجه هستیمکلیدواژه ها
سیال غیر نیوتنی، جریان غیر دایم، سیلندر بادامکی، ضریب برا، عدداسترودهالمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.