بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگیهای ساختمانی و رنگ کشمش
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
- کد COI اختصاصی: NCFOODI21_1113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1059
نویسندگان
دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی
دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گروه علوم و صنایع غذایی
دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگیهای ساختمانی و رنگ کشمش انجام شد. در این تحقیق، انگور به صورت لایه نازک در دماهای 60، 70 و 80 درجه سانتیگراد خشک شد و تاثیر دمای خشک کردن بر بافت، چروکیدگی، بازجذب آب و رنگ (مولفه های *L (روشنی)، *a (قرمزی) و *b (زردی)) بررسی شد. نتایج بررسی نشان داد که دمای خشک کردن به طور معنیداری بر ویژگیهای ساختمانی و رنگ کشمش تاثیر گذاشت مطلوبترین مقادیر بافت و چروکیدگی مربوط به کشمش خشک شده در دمای 60 درجه و بیشترین مقدار بازجذب آب مربوط به دمای 70 درجه سانتیگراد بود. با افزایش دمای خشک کردن، روشنی (*L) کاهش و قرمزی (*a) افزایش یافت . افزایش دمای خشک کردن از 60 درجه سانتیگراد به 70 درجه سانتیگراد، زردی (*b) کشمش را افزایش داد، اما استفاده از دمای 80 درجه سانتیگراد منجر به کاهش زردی کشمش شد.کلیدواژه ها
کشمش، بازجذب، چروکیدگی، رنگ، بافتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.