مدل سازی و شبیه سازی راکتور ریفرمراتوترمال (ثانویه) واحد آمونیاک
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC10_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2149
نویسندگان
گروه پژوهشی حیان، باشگاه دانش پژوهان جوان
گروه پژوهشی حیان، باشگاه دانش پژوهان جوان
چکیده
در مقاله حاضر، راکتور ریفرمر اتوترمال که در واحد آمونیاک تحت عنوان راکتور ریفرمر ثانویه مشهور است، مدل سازی و شبیه سازی شده است. با توجه به موقعیت راکتور ریفرمر ثانویه، که بعد از راکتور ریفرمر اولیه قرار گرفته است و ساختار آن که دارای دو ناحیه احتراق و ناحیه بستر کاتالیستی است، ابتدا ناحیه احتراق (شعله) با توجه به فرض اختلاط کامل خوراک و هوای اضافه ورودی به راکتور در طوب مشعل، مدل شده و نتایج این بخش که دمای شعله و غلظت اجزای واکنشگر و محصول است، در مدل سازی ناحیه بستر کاتالیستی مورد استفاده قرار گرفته است. ناحیه بستر کاتالیستی با توجه به شرایط حاکم بر آن بصورت یک بعدی مدل سازی شده و در نهایت نتایج خروجی راکتور شبیه سازی شده با نتایج صنعتی حاصل از راکتور مشابه درواحد آمونیاک پتروشیمی خراسان مقایسه شده که با توجه به فرضیات مدل در بخش احتراقی نتایج معقول و سازگاری خوبی نشان می دهد و حداکثر خطای ایجاد شده 10 درصد محاسبه شده است. جهت دقت و تطابق کامل نتایج شبیه سازی و داده های واقعی مدل سینتیکی احتراق و هیدرودینامیک شعله مورد نیاز است که علاوه بر پیچیدگی مدل و افزایش زمان اجرای برنامه تاثیر بارزی بر کل نتایج نخواهد داشت.کلیدواژه ها
مدل سازی ، شبیه سازی ، راکتور اتوترمال ، ریفرمر ثانویه ، واحد آمونیاکمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.