سیری بر اکوسیستم آبزیان دریایی و محیط زیست خلیج فارس با تاکید بر پتانسیل های اقتصادی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی حفاظت وبرنامه ریزی محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NATURE02_610
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 707
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد فاطمی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی جغرافیا و برنامه ریزی توریسم

فاطمه طهماسبی

کاردان علوم آزمایشگاه و طلبه حوزه علمیه شهر لردگان

حسین بابامیری

کارشناس نیروی انتظامی

امید بابامیری

دانش آموخته سال دوم دوره نیروی انتظامی

چکیده

خلیج فارس در سده اخیر بدون تردید یکی از مهمترین و حساسترین مناطق جهان در نگرشهای ژئوپولتیک بوده است.اکوسیستمهای دریایی، اکوسیستمهای آبی حاوی آبهای شور و لب شور هستند. خلیج فارس یکی از اکوسیستمهای دریایی ایراناست و موجودات دریایی به ویژه آبزیان ظریف و کوچک شامل ماهیهای تزئینی زیبا و رنگارنگ مرجانها، صدفها، حلزونها، شقایقها، اسفنجها، عروسدریایی و ... می باشد، تعدادی زیادی از این آبزیان که در نوع خود زیباترین موجودات هستند که به علت حوادث مختلف زیست محیطی به خلیج فارس هجوم آوردند. در این تحقیق روش مطالعه توصیفی تحلیلی است که به جمع آوریاطلاعات مورد نیاز و بهره جویی از کتابخانهها و آرشیوهای سازمانها و نهادهای مختلف استفاده شده است. در نهایت با بررسی و تحلیل داده های جمعآوری شده، فرصتهای اکوسیستم آبزیان دریایی خلیج فارس را شناسایی کرده و به ارائه راهکارهایی در جهت بهر برداری از این فرصتها در جهت توسعه اقتصادی منطقه پرداخته شده است

کلیدواژه ها

خلیج فارس، آبزیان دریایی، محیط زیست، پتانسیلهای اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.