بررسی ارتباط بین یادگیری سازمانی وتوانمندی کارکنان (مطالعه موردی: دانشگاه پیام نور بهشهر)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS02_603
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1509
نویسندگان
مدرس دانشگاه پیام نور
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی
چکیده
به منظور غلبه بر شرایط نامطمئن، پیچیده و پویا تنها راهی که پیش روی مدیران قرار دارد، داشتن نیروی انسانی توانمند و کارآمد که بنیاد و ثروت و دارایی های حیاتی سازمان به حساب می آیند، منافع بسیاری زیادی برای کلیه موسسات و سازمان ها، خواهد داشت . در مقاله حاضر، به بررسی رابطه ی یادگیری سازمانی و توانمند سازی کارکنان و سنجش میزان احساس توانمندی کارکنان و تعیین موقعیت دانشگاه از نظر یادگیری سازمانی پرداخته شده است. از این رو از دو پرسشنامه یادگیری و توانمند سازی استفاده گردید. جامعه آماری در این تحقیق تعداد 74 نفر از کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر با تحصیلات لیسانس و بالاتر است. نمونه آماری تحقیق نیز 34 نفر محاسبه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 15 انجام گرفت. نتایج پژوهش نشان داد رابطه معنی دار میان یادگیری و توانمند سازی و تأثیر بسیار قوی یادگیری بر توانمند سازی است و نیز مشخص گردید که در دانشگاه، پنج بعد توانمندی که عبارتند از : احساس شایستگی، استقلال، مؤثربودن، گروهی، اشتراک دانش و رهبری مشارکتی از حد متوسط کمتر و چهار بعد: چشم انداز مشترک، فرهنگ، یادگیری، تفکر سیستمی و توسعه شایستگی کارکنان، از حد متوسط بالاتر استکلیدواژه ها
یادگیری، یادگیری سازمانی، توانمندی، سازمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.