فرضیه بازار کارا:تئوری و تجربه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
  • کد COI اختصاصی: CMMS02_417
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5951
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد خان محمدی

استادیار،گروه حسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند،تهران-ایران

قدرت الله وحدتی

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری،گروه حسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات،اراک-ایران

معصومه عبداللهی

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری،گروه حسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علومو تحقیقات،اراک-ایران

چکیده

فرضیه کارا در تئوری پرتفوی و هم در قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای یک فرض ضروری است.تحقیقات حسابداری در دهه های 70 و 80 میلادی قصد حمایت از بازار کارا را داشتند.ولی از دهه 90 به بعد در تحقیقات،شواهد ناسازگاری در ارتباط با کارآمدی بازار کشف گردید.بازار کارا بازاریست که در آن ،اطلاعات موجود بلافاصله بر قیمت اوراق هادار تاثیر می گذارد.این مقاله ه معرفی الگوهای کارآمدی بازار،انواع کارآمدی بازار و بی قاعدگی یا استثنائات بازار می پردازد،و همچنین تحقیقات انجام شده در مورد کارآمدی بورس اوراق بهادار تهران و تحقیقات انجام شده در مورد کارآمدی بازار کارآمدی بازار سایر کشورها را بیان می کند.در اینجا به کارآمدی بازارهای سرمایه در روسیه،استرالیا،امارات متحده عربی،ژاپن،کره جنوبی،تایوان،فیلیپین و دیگر کشورهای آسیایی و اقیانوس آرام اشاره می شود و نتایج هر کدام،به سطحی از کارآمدی بازارها نشان می دهد.

کلیدواژه ها

بازار کارا،الگوهای کارآمدی بازار،کارآمدی ضعیف،کارآمدی نیمه قوی،کارآمدی قوی،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.