سنجش میزان موفقیت سازمان ها با استفاده از مدل امتیازی متوازن (BSC)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS02_199
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 891
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
چکیده
در این پژوهش با استفاده از نسل چهارم مدل امتیازات متوازن 1 به ارزیابی عملکرد یک شرکت تولیدی در زمینه تولید پیچهای خودروسازی و سایر صنایع پرداخته شده و هدف آن تعیین میزان موفقیت این شرکت با استفاده از روش امتیازی متوازن است، بگونهای که سهم هر شاخص و هر گروه (منظر)BSC در دستیابی به اهداف و استراتژیهای سازمان فراهم آید و نهایتا بتوان به این سوال پاسخ داد که میزان موفقیت شرکت پیچ کوبان با استفاده از مدل امتیازی متوازن (BSC) چقدر است؟ مدل ارائه شده در این تحقیق ضمن تجزیه و تحلیل شاخصها در چهار حوزه مالی،مشتریان، فرآیندهای داخلی و رشد و یادگیری، محاسبهامتیاز عملکرد (موفقیت) را در هر حوزه و در کل میسر ساخته است، بگونهای که کاستیهای ناشی از نادقیق و ذهنی بودن و توجه گزینشی مدیران (ارزیابان) را در ارزیابی شاخصهای عملکرد کاهش میدهد. پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از نظر ماهیت (روش)توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق کلیه مدیران و سرپرستان شرکت پیچ کوبان و اعضاء جلسه بازنگری مدیریت شرکت میباشند. از آنجایی که جامعه آماری محدود میباشند، تعداد نمونه و جامعه با هم برابرند. بعد از بررسی ارزیابی عملکرد در شرکت هدف تعیین شده برای سازمان 0.7525بوده و میزان موفقیت سازمان0.8799گردید. همچنین هدف تعیین شده برای حوزه مالی 0.7269و میزان موفقیت 0.8334،برای حوزه مشتریان هدف 0.9444و میزان موفقیت 0.9529،برای حوزه فرآیندهای داخلی هدف0.7389و میزان موفقیت 0.7433و برای حوزه رشد و یادگیری هدف 0.6و میزان موفقیت 0.62 میباشد.کلیدواژه ها
مدل امتیازی متوازن، ارزیابی عملکرد، شرکت پیچ کوبان، منظر مالی، فرآیندهای داخلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.