واکاوی نیازهای سرمایشی وگرمایشی شهرستان ساوه
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
- کد COI اختصاصی: EECICO01_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 760
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
چکیده
امروزه توجه به سیستم ساختمان سازی متناسب با اقلیم و استفاده بهینه از منابع طبیعی موجود، در جهت حفظ شرایط آسایش حرارتی انسان مورد عنایت ویژه طراحان قرار گرفته است. در طراحی اقلیمی جهت حفظ تعادل حرارتی بین بدن انسان و محیط اطراف باید درنظر گرفته شود. اولین مرحله طراحی اقلیمی بررسی و تعیین میزان نیازهای گرمایشی – سرمایشی در محدوده ی مورد بررسی می باشد. در این پژوهش نیز سعی شده است تا نوع و جهت تغییرات نیازهای حرارتی ( گرمایشی سرمایشی)مشخص گردد. بدین منظور ابتدا به تهیه پایگاه داده ی مورد نیاز طی دوره ی آماری (2010-1955) پرداخته شده است. با تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده توسط روش پارامتری رگرسیون خطی ( در سطح اطمینان 95 درصد) مشخص گردید که که نیازسرمایشی ایستگاه ساوه در ماههای جولای ،آگوست،سبتامبر و دسامبر روند افزایشی داشته و این در حالی بوده است که پارامتر مذکور در مابقی ماهها روند معناداری نداشته است. بیشترین روند افزایشی در ماه جولای و کمترین افزایش در ماه سبتامبر مشاهده شده است. در تحلیل درجه روز- گرمایشی نیز باید خاطر نشان کرد که در نیازهای گرمایشی تنها روند کاهشی مشاهده شده که بیشترین مقادیر آن به ماه اکتبر اختصاص داشته است.کلیدواژه ها
ساوه، درجه – روز، طراحی ، نیاز سرمایشی، نیاز گرمایشیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.