روش های اجرایی گود برداری در مهندسی ژئوتکنیک و معضلات اجرایی آنها

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک
  • کد COI اختصاصی: GEOTEC01_355
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 890
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا حیدری

مدرس رشته ساختمان- تهران آریاشهر بلوارفردوس

چکیده

دراین تحقیق سعی شده است که در ابتدا روش های متداول در اجرای گود برداری و سازه های نگهبان به صورتکلی معرفی شده و در ادامه به بررسی اجمالی هر یک از روش ها پرداخته شود و مزایا و معایب آنها به صورت فنیو از دید مهندسی ژئوتکنیک مورد بررسی قرار گیرد . به عنوان مثال سازه نگهبان خرپایی یکی از سازه های متداولدر امر مهار گودها محسوب می شود که در واقع دارای ایرادات بزرگی از جمله فرض صلبیت خاک جداره گود درطراحی است که می تواند آنرا به عنوان یک روش بعضا غیر اصولی در امر گود برداری قلمداد نمود که در اینمقاله به بررسی آن پرداخته شده است .. به طور کلی در تمامی گودبرداری ها آنچه که در وهله نخست حایز اهمیتاست کیفیت مطالعات ژئوتکنیک می باشد تا براساس آن طراحی های ژئوتکنیکی صورت پذیرد . دراین خصوصآنچه که بیش از انجام آزمایشات آزمایشگاهی و آزمایشهای درجا و نتایج به دست آمده از آنها اهمیت دارد شواهدتوصیفی از وضعیت خاک وسنگ درمحل می باشد که می تواند بیش از نتایج آزمایشات مکانیک خاک معتبر بودهو حتی نتایج آزمایشهای مکانیک خاک را رد یا تایید نماید.

کلیدواژه ها

سازه نگهبان خرپایی, روش آنکراژ , روش دوخت به پشت , روش اجرای شمع , روش نیلینگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.