تشخیص بازدیدکنندگان مخرب و غیر مخرب وب سایت ها مبتنی بر روش ترکیبی فازی عصبی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NCCSE01_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 780
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوده لایقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

امیرحسین زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار - دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مجید وفایی جهان

استادیار گروه کامپیوتر نرم افزار - دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مهرداد جلالی

استادیار گروه کامپیوتر نرم افزار - دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده

روبات های وب برنامه های نرم افزاری هستند که دائماً به صورت خودکار ساختار لینک های وب سایت ها را مورد پیمایش قرار می دهند.موتورهای جستجو، اسپم سازهای کامنت گذار و روبات های کپی کننده مطالب از انواع روبات های وب هستند. هدف روبات های وب کشف و بازیابی محتوا و دانش از وب می باشد. این روبات ها هم به منظور اعمال مفیدی مانند کشف لینک های خراب و هم اعمال مخربی مانند حمله توزیع شده مختل کننده سرویس (DDOS) طراحی شده اند. در این مقاله با استفاده از روش ترکیبی فازی عصبی به تحلیل فایل ثبت وقایع به منظور تشخیص روبات های وب پرداخته شده است. روش پیشنهادی با روش های شبکه عصبی، ماشین بردار پشتیبان و C4.5 استیوانوویچ و شبکه بیزین استسپولو مقایسه شده است، که استفاده از سیستم فازی- عصبی و استخراج ویژگی های جدید باعث گردیده است که روش پیشنهادی دقت بالاتری نسبت به سایر روش ها در تشخیص روبات های وب داشته باشد.

کلیدواژه ها

روبات های وب، سیستم فازی عصبی، فایل ثبت وقایع، کاربرد کاوی وب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.