اثرات سیاست های تجاری اتحادیه اروپا بر ثبات خانواده و سلامت روان زوجین

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش ملی توانمند سازی روانشناختی ( با محوریت خانواده)
  • کد COI اختصاصی: NCPEM01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 79
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید صرفی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مطالعات اروپا از دانشگاه تهران

چکیده

این پژوهش به بررسی تاثیرات سیاستهای تجاری اتحادیه اروپا بر ثبات خانواده و سلامت روان زوجی ن میپردازد. با توجه به تغییرات اقتصادی ناشی از این سیاستها، درک چگونگ ی تاثیر آنها بر ساختار خانواده و روابط زوجین از اهمیت ویژهای برخوردار است. هدف اصلی این مطالعه، شناسا یی مکانیسمهای تاثیرگذاری سیاستهای تجار ی بر خانواده، بررسی استراتژی های سازگاری زوجین، و ارائه پ یشنهادات سیاستی برای حمایت از خانوادهها است. این پژوهش با استفاده از روش کیفی مبتنی بر تحلیل محتوای اسناد و مدارک، شامل گزارش های رسمی، مطالعات علمی و اسناد سیاستی مرتبط با اتحادیه اروپا انجام شده است. چارچوب نظری پژوهش بر اساس نظریه زمینهای و مدل استرس خانواده و سازگاری طراحی شده که امکان تحلیل سیستماتیک اسناد برای درک فرآیند سازگاری خانوادهها با تغییرات اقتصادی را فراهم میکند. تحلیل اسناد نشان میدهد که سیاستهای تجاری از طریق تغییر در الگوهای اشتغال و درآمد، بر ساختار خانواده و روابط زوجین تاثیر میگذارد. استرس اقتصادی ناشی از این تغییرات، سلامت روان زوج ین را تحت تاثیر قرار می دهد، اما عواملی مانند حمایت اجتماع ی و مهارتهای ارتباطی زوجین میتواند نقش تعد یلکننده داشته باشد. این مطالعه ضمن ارائه بینشهای جدید در مورد تاثیرات اقتصاد کالن بر زندگی خانوادگی، بر اساس تحلیل جامع اسناد، پ یشنهاداتی برای سی استگذاری در جهت تقویت تابآوری خانوادهها ارائه م یدهد.

کلیدواژه ها

سیاستهای تجاری اتحادیه اروپا, ثبات خانواده, سلامت روان زوجی ن, استرس اقتصادی, نظریه زمینه ای, تابآوری خانواده, روابط زناشویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.