مروری برروشهای زمان بندی وظایف درمحاسبات ابری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در مهندسی کامپیوتر و بازیابی اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: BPJ01_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6763
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه دوست صدیق

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه

رضا عاصمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه

چکیده

محاسبات ابری الگویی از محاسبات توزیع شده، مرکب از تعداد زیادی منابع و درخواست ها با هدف به اشتراک گذاری منابع به صورت سرویس، بر روی بستر اینترنت میباشد. منابعی مانند حافظه، پردازشگر، سرویس همیشه با ارزش می باشند و استفاده بهینه تر از آنها یک چالش بی انتها محسوب می شود، از این رو مسئله زمانبندی وظایف در رایانش ابری، مسئله ای بسیار مهم محسوب می شود که سعی دارد یک زمان بندی بهینه برای اجرای وظایف و تخصیص منبع بهینه مشخص نماید. در واقع هدف مشخص کردن یک منبع پردازشی از مجموعه منابعی که یکTaskبرای پردازش به آن نیاز دارد به شکلی که در زمان کمتر وظایف بیشتری را بتوان پردازش کرد. سیستم زمانبندی، وظایف مختلفی را در سیستم ابر جهت افزایش نرخ تکمیل کار و افزایش بهره وری از منابع و در نتیجه افزایش توان محاسباتی، کنترل می کند. در این مقاله به معرفی و بررسی برخی روش های ارائه شده برای زمان بندی در رایانش ابری پرداخته شده است. در پایان نیز زمان انتظار و زمان اجرای برخی از الگوریتم های ارائه شده مورد نقد و بررسی قرار گرفته است

کلیدواژه ها

رایانش ابری، الگوریتم زمانبندی درخواست سرویس، زمانبندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.