بررسی روش های نوین تدریس در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2844
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 57
نویسندگان
کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر
کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر
دانشجویکارشناس ی آموزش تربیت بدنی، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مطهری زاهدان
چکیده
این پژوهش به بررسی روشهای نوین تدریس در آموزش و پرورش و تاثیر آنها بر کیفیت یادگیری و تربیت دانش آموزان میپردازد. با توجه به تحولات سریع در عرصه های مختلف علم و فناوری و تغییرات اساسی در شیوههای زندگی و نیازهای جامعه، روشهای سنتی تدریس دیگر پاسخگوی نیازهای دانش آموزان و جامعه نیستند. این مطالعه، با رویکردی جامع و چندوجهی، به دنبال شناسایی و تحلیل روشهای نوین تدریس، مزایا و معایب آنها، و ارائه راهکارهایی برای استفادهی بهینه از این روش ها در راستای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است. پس از بررسی دقیق علل و عوامل موثر در ضرورت تغییر روشهای تدریس و تبیین اهمیت این پژوهش در عصر حاضر، مفاهیم کلیدی مانند روشهای نوین تدریس، یادگیری فعال، آموزش مشارکتی، و استفاده از فناوری های نوین در آموزش، به طور شفاف و با جزئیات کافی تعریف میشوند. در ادامه، با تحلیل دادهها و یافته های پژوهش، تاثیرات مثبت روش های نوین تدریس بر یادگیری دانش آموزان، از جمله افزایش انگیزه، مشارکت و یادگیری عمیقتر، و چالشهای موجود در اجرای این روشها، مانند نیاز به آموزش معلمان و دسترسی به منابع و امکانات مناسب، به طور دقیق و با ارائه شواهد و مثالهای متعدد مورد بررسی قرار میگیرند. عالوه بر این، نقش عوامل مختلفی مانند ویژگیهای دانش آموزان، محتوای آموزشی، و محیط یادگیری بر اثربخشی روشهای نوین تدریس، به طور مفصل مورد تحلیل قرار میگیرند. در نهایت، این پژوهش با ارائه پیشنهاداتی عملی، کارآمد و قابل اجرا برای استفادهی هدفمند و مسئولانه از روش های نوین تدریس در مدارس، به دنبال ارائه الگویی کارآمد برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و تربیت نسلی آگاه، خلاق، مسئولیت پذیر و دارای مهارتهای قرن بیست و یکم است. این پژوهش، با رویکردی کاربردی و مبتنی بر یافته های پژوهشی، به دنبال ارائه الگویی کارآمد برای استفادهی بهینه از روشهای نوین تدریس در مدارس و نقش آن در ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در عصر حاضر است.کلیدواژه ها
روش نوین, آموزش و پرورش, یادگیری عمیقمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.