بررسی رابطه تفکر استراتژیک و ابعاد سرمایههای فکری با رضایت شغلی و بهره وری منابع انسانی (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2825
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 95
نویسندگان
دانشیار گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه لرستان- خرمآباد- ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه لرستان- خرمآباد- ایران
چکیده
این مطالعه با هدف بررسی رابطه تفکر استراتژیک و ابعاد سرمایههای فکری با رضایت شغلی و بهرهوری منابع انسانی (مطاله موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد) انجام گردید. روش پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت روش، توصیفی-همبستگی است. جامعه آماری در این پژوهش کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد که تعداد آنها ۲۵۵ نفر میباشد. حجم نمونه با روش نمونهگیری در دسترس و با استفاده از جدول مورگان ۱۵۳ نفر تعیین شد. دادهها در دو سطح توصیفی و تحلیل استنباطی به وسیله نرمافزار SPSS نسخه۲۲ مورد بررسی قرار گرفتند. در این مطالعه از پرسشنامه ۴۰ سوالی تفکر استراتژیک گلدمن (۰۰۲۵)، پرسشنامه ۵۲ سوالی سرمایه فکری بونتس و همکاران (۸۹۹۱)، پرسشنامه ۱۹ سوالی رضایت شغلی مینهسوتا (MSQ) و پرسشنامه استاندارد ۴۱ سوالی بهرهوری نیروی انسانی جاهد (۱۳۸۵) برای جمعآوری دادهها استفاده گردید. نتایج نشان داد بین تفکر استراتژیک، رضایت شغلی و بهرهوری منابع انسانی ارتباط معناداری (P ≥ ۰/۰۵) وجود دارد بین ابعاد سرمایههای فکری، رضایت شغلی و بهرهوری منابع انسانی نیز ارتباط معناداری (P ≥ ۰/۰۵) وجود دارد. در انتها نیز نتایج نشان داد بین تفکر استراتژیک و ابعاد سرمایههای فکری ارتباط معنادار (P ≥ ۰/۰۱) است.کلیدواژه ها
ابعاد سرمایههای فکری, بهره وری منابع انسانی, تفکر استراتژیک, رضایت شغلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.