تحلیل سیستمی آموزش کارآفرینی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2612
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 61
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار پایه اول دبستان ندای اسلام آموزش و پرورش ناحیه۳ اصفهان
کارشناسی ارشد مدیریت امور فرهنگی، دبیر کار و فناوریدبیرستان عالمه جعفری آموزش و پرورش ناحیه ۳ اصفهان
کارشناسی ارشد مدیریت امورفرهنگی، معاون پرورشی دبستان شهید کشوری اموزش و پرورش ناحیه ۳ اصفهان
چکیده
آموزش کارآفرینی در دهه گذشته به یک موضوع محبوب تبدیل شده است زیرا اعتقاد بر این است که یک عامل مهم در تقویت قابلیتهای کارآفرینی، نوآوری و رشد اقتصادی است. این نوشتار با مرور ادبیات مرتبط در این زمینه و چهار برنامه برتر آموزش کارآفرینی، یک مدل مفهومی برای بهترین شیوهها در آموزش کارآفرینی در مدارس را پیشنهاد میکند. مقاله حاضر هشت موضوع کلیدی مرتبط با بهترین شیوه ها در آموزش کارآفرینی از جمله یادگیری تجربی، مربیگری، تعبیه کارآفرینی در برنامه های درسی و برنامه ها، رویکرد چند رشته ای، همکاری با ذینفعان خارجی، پرورش ذهنیت کارآفرینی، تدریس مهارت ها و دانش و سنجش مهارت یادگیری را شناسایی می کند و مدل مفهومی، چارچوب جامعی را برای طراحی، ارائه و ارزیابی برنامه های آموزش کارآفرینی پیشنهاد میکند که این مدل اهمیت همسویی اهداف و نتایج برنامه با نیازهای کارآفرینان و جامعه، ایجاد محیطی یادگیرنده محور، ادغام یادگیری و تفکر تجربی، ارائه حمایت کافی از طریق راهنمایی و مربیگری، پرورش خلاقیت و نوآوری، و ارزیابی و اندازهگیری تاثیر را برجسته میکند. پژوهش حاضر با بحث در مورد برخی از چالشها و فرصتها در آموزش کارآفرینی، از جمله نیاز به تحقیقات بیشتر برای اطالعرسانی به عمل، نیاز به همکاری بین ذینفعان مختلف، تاثیر عوامل فرهنگی و نهادی، و نقش فناوری در افزایش آموزش کارآفرینی به پایان میرسد.کلیدواژه ها
کارآفرینی, آموزش کارآفرینی, یادگیری, برنامه درسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.