بررسی ارتباط سبک تفکر مدیران با جو سازمانی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: CASEP01_2609
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 61
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمسلم موسوی

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، اصفهان

چکیده

همه ی ما با محیط های کاری مختلفی روبرو بوده ایم؛ محیط هایی که در آنها احساس آرامش و انگیزه می کنیم و محیط هایی که حس خستگی و ناامیدی به ما دست می دهد. این تفاوت ها ناشی از چه چیزهایی هستند؟ تا چه حد سبک تفکر مدیران در شکل گیری جو سازمانی نقش دارد؟ این سوالات، زمینه اصلی بررسی ما در این مقاله هستند. جو سازمانی، یعنی مجموعه ای احساسات، باورها، و رفتارهای اعضای یک سازمان. این جو، تاثیر عمیقی روی عملکرد، خلاقیت، و رضایت کارکنان دارد. اگر جوی سالم و مثبتی در سازمان حاکم باشد، کارکنان با انگیزه و بهره وری بالا فعالیت می کنند و در نهایت به موفقیت سازمان کمک می کنند. اما اگر جو سازمانی منفی و استرس زا باشد، کارکنان ممکن است احساس ناامیدی و بی انگیزگی کنند و در نتیجه عملکرد سازمان تحت تاثیر قرار می گیرد. در این مقاله قصد داریم به این سوال اساسی پردازیم که چگونه سبک تفکر مدیران بر این جو سازمانی تاثیر می گذارد. در دنیای پیچیده و رقابتی امروز، آگاهی از این ارتباطات می تواند به سازمان ها کمک کند تا جو سازمانی سلامت تری را ایجاد کنند و در نتیجه، عملکرد بهتری داشته باشند. ما در این بررسی به بررسی انواع مختلف سبک های تفکر مدیریتی و تاثیر آنها بر جنبه های مختلف جو سازمانی، مانند اعتماد، ارتباطات، مشارکت، و انگیزه کارکنان خواهیم پرداخت. این بررسی با استفاده از نظریات مختلف روانشناسی و مدیریت، تلاش می کند ارتباط بین سبک تفکر مدیران و جو سازمانی را به طور عمیق و جامع مورد مطالعه قرار دهد و راهکارهایی برای بهبود این ارتباط پیشنهاد کند. در نهایت هدف ما، درک بهتر و ارائه راهکارهایی برای ایجاد جو سازمانی مثبت تر و کارآمدتر در سازمان های مختلف است.

کلیدواژه ها

جوسازمانی, انگیزه, سبک تفکر, مدیریت, نظریات روانشناسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.