تاثیر کلاس درس معکوس بر خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2560
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 56
نویسندگان
کارشناسی ارشد مشاوره، گرایش مشاوره شغلی، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
امروزه مفهوم خودکارآمدی یک متغیر کلیدی در روانشناسی بالینی، تربیتی، اجتماعی، رشد، سلامت و شخصیت محسوب می شود. همچنین موضوع خودکارآمدی یک متغیر مهم در مقایسه با دانش آموزان تلقی می گردد. از موضوعات مهمی است که مورد توجه علماء تعلیم و تربیت قرار گرفته است. در این راستا خودکارآمدی تحصیلی به عنوان قابلیت درک فرد از توانایی های خود در انجام وظایف لازم برای رسیدن به اهداف تحصیلی تعریف شده است که در دانش آموزان منجر به نگرش مثبت در فردی، بهبود عملکرد تحصیلی و میزان تعهد آنان به ادامه تحصیل و ایجاد پیشرفت تحصیلی می شود. این پژوهش به روش توصیفی - تحلیلی و با هدف بررسی تاثیر کلاس درس معکوس بر خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان انجام گرفته است. آموزش معکوس باعث تسهیل یادگیری عمیق از طریق فعالیت های یادگیری در کلاس می شود و باعث افزایش انگیزه معلمان و دانش آموزان شده و کلاس درس را برای آنها جذاب و ارتباطی می نماید. در این روش، دانش آموزان فعالانه در فعالیت های آموزشی شرکت می کنند و مسئولیت یادگیری را به عهده می گیرند.کلیدواژه ها
درس معکوس, خودکارآمدی تحصیلی, دانش آموزان, معلمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.