اقدام پژوهی چگونه توانستم پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پایه دوم دبستان را بهبود ببخشم ؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2558
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 72
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم قرآنی، دانشگاه پیام نور شهریار، اداره آموزش و پرورش منطقه ۸۱ تهران، آموزگار
چکیده
تحقق حاضر در سال تحصیلی در پایه دوم دبستان دهخدا واقع در منطقه هجده آموزش و پرورش شهر تهران با فراوانی چهل نفر دانش آموز انجام شده مسئله مورد نظر اختلالات یادگیری در خواندن نوشتن، مشکلات املایی، بدخطی، عدم اعتماد به نفس و انگیزه بودن در تعدادی از دانش آموزان کلاس و رضایت بخش نبودن ارزشیابی ها ورودی پایه دوم و انجام تکالیف بوده و هدف کلی این تحقیق ارتقاء پیشرفت تحصیلی کلاس دوم در زمینه های نامبرده در بالا می باشد و اهداف جزئی به شرح زیر می باشد: ۱. تمرکز و دقت در نوشتن صحیح کلمات و ترکیب ها ۲. درک نوشته ها و دریافت پیام اصلی آنها ۲. تقویت روخوانی و روان خوانی با بالا بردن اعتماد به نفس و روخوانی در جمع ۳. توانایی بلندخوانی و لحن خوانی ۴. پنج گسترش دایره ای دانش در خواندن و نوشتن ۶. نوشتن صحیح کلمات و جملات شنیده شده ۷. خوانانویسی و زیبانویسی ۵. ترغیب به مطالعه کتاب داستان اقدام پژوهش تصمیم گرفت تا با همکاری اولیا با معلم کلاس، مشورت با همکاران و عوامل مدرسه و کمک گرفتن از هوش مصنوعی و ارتباط صمیمانه با دانش آموز تشکیل گروه را انجام و کارهای کلاسی را در قالب گروهی، پخش انواع فیلم، انیمیشن سرودهای ویژه در کلاس، مصاحبه با اولیا و صاحب نظران با اهدای جوایز با فاصله های اندک به دانش آموزانی که پرتالش و دانش آموزانی که پیشرفت دارند، انگیزه و اعتماد به نفس را بالا برده و پس از علاقه مند شدن به کلاس و معلم راهکارهایی را در جهت رفع مشکلات تحصیلی کلاس انجام دهد.کلیدواژه ها
پیشرفت تحصیلی, انگیزه, اعتماد به نفس, زیبانویسی, تشویقمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.