بررسی نقش معلم به عنوان راهنما و آموزش دهنده نوین در دوران تحول دیجیتال و هوش مصنوعی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2420
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 54
نویسندگان
کارشناسی، آموزش و پرورش ابتدایی، آموزش و پرورش ناحیه ساری
کارشناسی ارشد، برنامه ریزی درسی، آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری
کارشناسی، مدیریت آموزشی، اموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری
کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی، آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش معلم به عنوان راهنما و آموزش دهنده نوین در دوران تحول دیجیتال و هوش مصنوعی است. پژوهش حاضر با روش مروری انجام شده و به تحلیل مطالعات و پژوهش های موجود در این زمینه پرداخته است. نتایج پژوهش حاضر نشان می دهد استفاده هوشمندانه و یکپارچه از فناوری های نوین آموزشی توسط معلمان به بهبود کیفیت فرآیند یادگیری و یاددهی دانش آموزان کمک می کند. معلمان باید مهارت ها و دانش لازم در زمینه فناوری های آموزشی را در خود توسعه دهند تا بتوانند از بهترین ابزارها و فناوری ها برای یاددهی و یادگیری بهره مند شوند. معلمان باید از فناوری های آموزشی به صورت فعال در فرایند یاددهی-یادگیری استفاده کنند و از آنها به بهترین نحو استفاده کنند. فناوری های آموزشی دانش آموزان را به تعامل فعال با محتوای آموزشی ترغیب می کنند. استفاده از این فناوری در ارزیابی می تواند به معلمان کمک کند تا عملکرد دانش آموزان را بهبود بخشند و اطلاعات دقیق تری در مورد پیشرفت تحصیلی آنها به دست آورند. فناوری های نوین می توانند به معلمان در انتقال مطالب آموزشی کمک کنند و این امر به بهبود فرایند یاددهی و یادگیری منجر می شود. فناوری ها به معلمان امکان می دهند سرعت آموزش را با توجه به توانایی ها و نیازهای دانش آموزان تعدیل کنند. فناوری های آموزشی می توانند به همکاری و تعامل بیشتر دانش آموزان در محیط آموزشی کمک کنند و به نوعی تجربه یادگیری گروهی را تسهیل کنند. فناوری های نوین و هوش مصنوعی به بهبود کیفیت فرآیند یادگیری و یاددهی دانش آموزان کمک می کند اما نمی تواند جایگزین معلمان در امر آموزش و یادگیری شود.کلیدواژه ها
نقش معلم, راهنما و آموزش دهنده نوین, دوران تحول دیجیتال, هوش مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.