اقدام پژوهی: چگونه توانستم مهارت شنیداری درس زبان انگلیسی دانش آموزان پایه دهم تربیت کودک در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را در هنرستان ایمان ارتقاء دهم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2309
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 62
نویسندگان
کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه آزاد قم واحد پردیس، اداره آموزش و پرورش ناحیه ۴ استان قم، دبیر زبان انگلیسی
چکیده
این پژوهش در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ در هنرستان دخترانه ایمان واقع در شهرک پردیسان، ناحیه ۴ آموزش و پرورش با هدف ارتقاء مهارت شنیداری درس زبان انگلیسی دانش آموزان پایه دهم رشته تربیت کودک اجرا گردیده است. پژوهشگر با مطالعه و استفاده از تحقیقات و مطالعات پژوهشگران و همکاران صاحب نظر، مدیران، دبیران، همکاران هم رشته، کارشناسان و تجربیات خود، اقدام به بررسی علل مختلف مسئله نموده و با استفاده از روشها و ابزارهای مختلفی چون مشاهده و طرح و تدوین پرسشنامه و مصاحبه و تجزیه و تحلیل نتایج حاصله، به توصیف وضع موجود پرداخته و به کشف راه حلهای موثر در رفع این مسئله پرداخته است. سپس راه حلهای مذکور توسط صاحب نظران اعم از مدیریت محترم و همکاران آموزشگاه مورد نقد و بررسی قرار داده شد و پس از کسب اعتبار برای چندین مورد از تمامی راه حلهای پیشنهادی، نهایتا تعدادی از راه حلهای قابل اجرا، از جمله: استفاده از انیمیشن و کارتون های غیر درسی، استفاده از فایل های صوتی با سرعت کم، استفاده از نقشه ترسیمی فایل صوتی قبل از شنیدن، نوشتن کلید واژه های پادکست ها و تهیه فلش کارت برای فایل های صوتی، با همکاری و تعامل همکاران، مراحل اجرایی خود را طی کرده و مجددا نتایج بدست آمده با ابزارهایی چون مشاهده و طرح و تدوین پرسشنامه و مصاحبه و تجزیه و تحلیل نتایج حاصله مورد بررسی قرار گرفته شد. بر اساس نتایج بدست آمده رشد چشمگیر در انجام کارهای درسی و... دانش آموزان مورد نظر مشاهده شده است و می توان گفت پژوهشگر به اهداف پژوهش خود دست یافته است.کلیدواژه ها
هنرستان, پژوهش, تربیت کودک, مهارت شنیداریمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.