آموزش مجازی (مزایا، معایب و تکنیک ها)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA09_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 83
نویسندگان
چکیده
آموزش مجازی امروزه جایگاه خود را در دوره های رسمی نظام آموزش و پرورش و دانشگاه ها باز کرده و در برهه هایی از زندگی بشر به ویژه در زمان اپیدمی بیماری ها (شیوع کووید ۱۹) بسیار راه گشا و موثر بوده است. در این مطالعه که به شیوه فیش برداری و کتابخانه ای انجام شده است، مرور مقالات مربوط به آموزش مجازی و راهبردها و مزایا و معایب آن مورد سنجش قرار گرفت و نتایج نشان داد که دوره های مجازی دارای مزایایی همچون: امکان بازخورد گرفتن گروهی، تقویت خودانگیزشی و استقلال در دانش آموزان و دانشجویان، صرفه جوئی در زمان و هزینه و نیز حفظ سلامت افراد در شرایط شیوع بیماری های همه گیر است. از معایب آن هم میتوان به عدم یادگیری موثر، عدم آشنایی برخی استادان و معلمان با تدریس مجازی و بایسته های آن، ارزشیابی نامعتبر و ضعف در برنامه ریزی آموزشی اشاره نمود.کلیدواژه ها
آموزش مجازی, مزایا, معایب, تکنیک, مدرسهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.