شناسایی و بررسی خواص مغناطیسی و جذب مایکروویو مواد جاذب نانوکامپوزیت فریت استرانسیوم آلائیده شده با قلع،منگنز و تیتانیم استکیومتری-نانولوله کربنی چند دیواره

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی و هفتمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES07_219
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 960
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید جمالیان

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان

علی قاسمی

دانشیار دانشکده مهندسی مواد ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان

ابراهیم پایمزد

دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان

چکیده

در این تحقیق اثر افزودن نانولههای کربنی چند دیواره با درصدهای حجمی 10و،20 ،15 و25 و 30 بر خواص مغناطیسی و تلفات انعکاس نمونههای تهیه شده بررسی شد. فریت استرانسیوم آلائیده شده با قلع، تیتانیم و منگنز با فرمول شیمیاییSrFe9/ 5 (Mn1/25Sn0/ 625Ti0/ 625 )O19 به روش سل- ژل احتراقی تهیه شد. شناسایی فازهای موجود توسط پراش پرتو ایکس صورت گرفت. اندازه و مورفولوژی و چیدمان ذرات فریت بر روی نانولههای کربنی توسط میکروسکوپالکترونی روبشی گسیل میدانFESEM) بررسی گردید. محل قرارگیری ترجیحی کاتیونهای قلع، تیتانیم و منگنز در نانوکامپوزیت تهیه شده نیز به روش طیف سنجی موسبائر صورت گرفت. منحنیهای پسماند مغناطیسی نمونههای نانوکامپوزیت توسط مغناطومتر ارتعاشی نمونه VSM)ترسیم شد و کمترین مغناطش اشباع و نیروی وادارندگی مربوط به نمونه نانوکامپوزیت با درصد حجمی نانولوله کربنی 30 بود. به منظور بررسی خواص مایکروویوRL)نانو کامپوزیت به میزان 70 به 30 درصد وزنی با پلی ونیل کلراید مخلوط و منحنیهای تلفات انعکاس رسم گردیدند. حداکثر تلفات انعکاس-28dB با پهنای باند4GHzبرای نمونه با30 درصد حجمی حاصل شد.

کلیدواژه ها

تلفات انعکاس ، خواص مغناطیسی، فریت استرانسیوم، نانولولههای کربنی چند دیواره، ، نانو کامپوزیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.