بررسی الگوی فکری بر مدار رویکردهای تلفیقی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET04_0154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 10
نویسندگان
دکتری زبان و ادبیات فارسی، مربی، گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه پیام نور، یاسوج، ایران
کارشناسی ارشد زبان شناسی همگانی، دبیر، آموزش وپرورش، یاسوج، ایران
چکیده
بررسی وضعیت فعلی شیوه های سازماندهی مواد و محتوای درسی در نظام آموزشی ما، در دوره های مختلف تحصیلی معمولا به شیوه سنتی و رایج مانند شیوه موضوعات مجزا یا رشته های علمی در چارچوب کتاب های درسی مختلف سازماندهی می شود و محتوای این رشته های علمی و کتاب درسی غالبا با یکدیگر ارتباط محتوای و همپوششی لازم را ندارد. این روش سازماندهی غالبا برای ارائه مفاهیم و موضوعات علمی در هر رشته یا ماده درسی تاکید دارد و مواد و محتوای برنامه درسی از مجموعه رشته های علمی مجزا و مستقل از یکدیگر تشکیل می شود و معمولا ارتباط، پیوستگی و همپوششی میان این رشته ها بسیار ضعیف است. نتیجه کاربرد این شیوه سازماندهی به ویژه در رشته های مختلف، ارائه حجم گسترده ای از دانش، معلومات و مهارت های علمی به یادگیرندگان است. براین اساس سال های اخیر گرایش برنامه ریزان درسی، کارشناسان و طراحان کتاب های درسی به استفاده از رویکردها یا الگوهای جامع، یکپارچه و درهم تنیده با عنوان کلی رویکردهای میان رشته ای یا چندرشته ای افزایش یافته است و ازاین رو استفاده از رویکردهای تلفیقی یا درهم تنیده به جای رویکردهای رایج و سنتی، توجه پژوهشگران و علاقه مندان به توسعه و بهبود نظام برنامه ریزی درسی کشور را به خود معطوف داشته است.کلیدواژه ها
رویکردهای تلفیقی, برنامه درسی, سازمان دهیمقالات مرتبط جدید
- کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در تعلیم و تربیت دانش آموزان
- رازهای موفقیت اساتید برجسته
- چالش ها ، مزایا و آگاهی معلمین از هوش مصنوعی در راستای آموزش مفاهیم ریاضی
- واکاوی تجارب زیسته دانش آموزان سمپادی در راستای ویژگی های معلم ایده آل
- الگوی رابطه ای کمال گرایی مثبت و منفی با اضطراب دانش اموزان فرزانگان۱ ساری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.