شیوه های بهبود کیفی شرکت تخصصی طراحی پارچه، مد و لباس با تکیه بر روش های مدیریتی درتهران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان
- کد COI اختصاصی: ICAHU01_1339
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 7
نویسندگان
هیئت علمی گروه طراحی لباس و پارچه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران
چکیده
مسئله ی طراحی پارچه، مد و لباس بسیار حساس، حائز اهمیت و مقوله در فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و سیاسی ایران بخاطر مناسباتکشور ملی است. متاسفانه بدلیل عدم حضور شرکت تخصصی طراحی پارچه، مد و لباس در کنار تولیدکنندگان پوشاک کشور، روند طراحی صنعت از برند ها و طراحان خارجی (خصوصا غربی) سوق پیدا کرده است. با توجه به بازار بزرگ پوشاک کشور و نیاز به پوشاک به سمت کپی برداری ارائه طرح های مناسب با فرهنگ ایرانی، ابتدا مطالعه ای جامع در مورد روند طراحی پارچه، مد و لباس در کشور صورت پذیرفت که بر اساس پژوهش انجام گرفته وجود شرکت تخصصی طراحی پارچه، مد و لباس مورد بررسی قرار گرفت. شناخت انواع شرکت ها و قوانین موجود در ایران، منجر به انتخاب شرکت با مسئولیت محدود بعنوان الگوی مناسب گردید، که بیشترین تناسب را از لحاظ قانونی با هدف آن دارد. این شرکت به دلیل تفکیک اموال شخصی و حقوقی بیشتر قابل اجرا است. این مطالعه تالشی است در جهت یافتن راه حلی برای رفع این مشکل از طریق ارائه مدلی از یک شرکت تخصصی طراحی لباس که در آن نیازهای صنعت در نظر گرفته شده است. پژوهش حاضر مطالعه ایست کیفی که در آن اطلاعات به صورت کتابخانه ای و میدانی جمع آوری شده است و نمونه ها به روش توصیفی-تحلیلی مورد بررسی قرار گرفته اند. نتیجه حاصل از این مطالعه می تواند در راستای بومی سازی بیشتر طرح های لباس، ایجاد اشتغال برای طراحان لباس و جلوگیری از کپی برداری از طرح های خارجی کمک کننده باشد.کلیدواژه ها
شرکت تخصصی, طراحی پارچه, مد و لباس, روش های مدیریتیمقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت فضای سبز باتاکید برفضای سبز شهرداری گلستان
- شناسایی شاخصهای توسعه پایدار در صنعت گاز ایران
- تبیین مولفه های موثر در آسیب پذیری بافت های فرسوده شهری از منظر فضاهای خود مدافع با رویکرد توسعه پایدار (مورد پژوهی: شهر مشهد)
- خوانش عکاسی مناظر شهری و تاثیر جهانی شدن بر تجربه بصری از منظر ضمیمه های نوشتاری
- منظر شهری شفا بخش و همه شمول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.