الزامات هم راستایی نگهداشت، امنیت و سیاستگذاری در انرژی:مطالعه موردی نفت و گاز
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC02_238
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1474
نویسندگان
استادیار دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی و مشاور شرکت مهندسی بین المللی فولاد تکنینک
کارشناس ارشد اقتصاد انرژی، دانشگاه علامه طباطبائی
کارشناس ارشد مدیریت بازار یابی، دانشگاه اصفهان
کارشناس ارشد اقتصاد نظری، دانشگاه شهید اضرفی اصفهانی
چکیده
اهمیت روز افزون منابع انرژی در شکل گیری و رشد فزاینده اقتصادی و همچنین ضرورت بهره برداری از این منابع بر پایه ملاحظات زیست محیطی و توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی، موضوع نگهداشت انرژی را به عنوان مساله ای مهم و مورد توجه سیاست گذاران بخش انرژی در دنیا نموده است. از طرفی امنیت انرژی از جایگاه بالایی در مناسبات بین المللی برخوردار است. بطوریکه بسیاری از کشورهای جهان به دنبال اتخاذ راهکارهایی جهت تضمین امنیت انرژی خود در بلند مدت می باشند. در کشور ما بخش انرژی با نفت و گاز پیوند عمیقی دارد انچنان که بخش انرژی مترادف با نفت و گاز قلمداد می گردد. نفت و گاز به عنوان ثروتی بین نسلی می بایست به گونه ای مدیریت و محافظت شود تا علاوه بر تامین منافع نسل حاضر، رفاع نسلهای آینده را نیز حداکثر نماید این مساله ضرورت سیاستگذاری کارا در انرژی را طلب می نماید. بنابراین امنیت، نگهداشت و سیاستگذاری کارای انرژی برای حداکثر کردن نسلهای مختلف و افزایش توسعه اقتصادی ضروری است. ایران از دو جنبه ی تولید و انتقال انرژی در کانون توجه و تعاملات بین المللی است و چون قسنت اعظم در آمد کشور از صادرات نفت و گاز می باشد که خود میتواند به عنوان منبعی جهت سرمایه گذاری و رشد توسعه کشور بر کار آید؛ این مقاله بر آن است تا الزامات هم راستایی نگهداشت و امنیت و سیاستگذاری در بخش انرژی را به صورت عام و در بخش نفت و گاز به صورت خاص مورد بررسی قرار دهد.کلیدواژه ها
نگهداشت انرژی، امنیت انرژی، نفت و گاز، نگهداشت انرژیمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.