کاربرد PCM در بهرهوری انرژی وسایل الکتریکی با تأکید بر فناوری نانو
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC02_171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2115
نویسندگان
دانشگاه فنی و حرفه ای شهید مهاجر اصفهان
دانشگاه فنی و حرفه ای شهید مهاجر اصفهان
دانشگاه فنی و حرفه ای شهید مهاجر اصفهان
چکیده
هدف از افزایش بهره وری انرژی وسایل الکتریکی به ویژه لوازم خانگی، کاهش مصرف انرژی در مناطق مسکونی و منازل است. استفاده از انرژی حرارتی اتلاف شده در صورتی که وسایل در حال کار باشند، یک راه برای افزایش بازدهی انرژی است که منابع اتلاف گرما و سطح درجه حرارت نشان دهنده تفاوت در انواع لوازم خانگی می باشند. در این مقاله به عنوان نمونه افزایش بهره وری ماشینهای ظرفشویی و یخچالها از طریق ذخیره سازی گرمای نهان در مواد تغییر فازدهنده (Phase Change Materials-PCM) و همچنین کاربرد فناوری نانو در ذخیره سازی انرژی حرارتی مورد بحث قرار گرفته است. PCM ها با توجه به دمای تغییر حالتشان کاربردهای متنوعی دارند، مانند موادی که زیر 15 درجه سانتیگراد ذوب می شوند برای خنک کردن و تهیوه هوای اتاق قابلیت استفاده دارند و موادی که بالای 90 درجه سانتیگراد ذوب می شوند برای کاهش دما در جاهایی که دما ممکن است به طور ناگهانی بالا رود کاربرد دارند و مانع آتش سوزی می گردند. سایر PCMها که دمای ذوبشان بین این دو مقدار است، می توانند برای نمونه در ذخیره سازی انرژی خورشیدی به کار روند. از نتایج این بررسی مواردی برای بازیابی اتلاف گرما در ماشین ظرفشویی مشخص شده که حداکثر افزایش درجه حرارت در دمای ورودی از سیکل شستشوی دوم 13.4 درجه بوده است.کلیدواژه ها
بهره وری، درجه حرارت، ذخیره سازی، فناوری نانو، لوازم خانگی، PCMمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.