سامانه ارزیابی پایداری ساختمان در ایران

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
  • کد COI اختصاصی: ETEC02_157
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1510
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه زاهدی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

حمیده احمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

سارا خلیلی خواه

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

رشد سریع جمعیت و به تبع آن افزایش سرعت ساخت و سازهای بشری در جهت رفع نیازهای رشد جمعیت که از یک طرف منجر به مصرف بیش از حد انرژی های فسیلی، افزایش آلودگی های محیطی، و از دست دادن منابع طبیعی و از سوی دیگر سبب نادیده گرفته شدن نیازهای روانی، هویتی، فرهنگی، اجتماعی و محلی انسان ها گردیده است کشورهای جهان را به فکر ایجاد ساختاری برای کنترل این آسیب ها و صدمات و به حداقل رساندن آنها نمود که دستاورد این فرآیند به وجود آمدن سامانه های پایداری نظیر لیید در آمریکا، بریم در انگلستان و پِرل در امارات متحده گردید. با توجه به وضعیت کشور ایران در زمینه مصرف بی رویه انرژی های فسیلی و همچنین سرعت ساخت و سازها و رشد سریع جمعیت در این مقاله ابتدا سامانه های لید و بریم و پریل به عنوان نمونه های موفق جهانی مورد بررسی قرار گرفته است و سپس با توجه به ضوابط و معیار ها به سامان دهی و ارزیابی پایداری ساختمان در ایران پرداخته می شود. تا با در نظر گرفتن ضوابط و معیار ها در جهت رفع نیاز های روانی، فرهنگی –اجتماعی گامی برداشت.

کلیدواژه ها

معماری پایدار، سامانه پایداری، PEARL, LEED ،BREEAM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.