جایگاه مصالح در معماری پایدار ؛ مصادیق و نمونه ها
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC02_152
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 906
نویسندگان
عضو هیئت علمی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،کرج، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز،تهران،ایران
چکیده
یکی از مهمترین عواملی که میتواند موجب کاهش مصرف انرژی در ساختمانها شود. انتخاب صحیح مصالح ساختمانی برای بخشهای مختلف ساختمان میباشد. کاربرد و انتخاب مناسب مصالح در طول اعصار دل مشغولی معماران بود. انتخاب دقیق استفاده از مصالح موجود در محیط زیست ،ساده ترین راه معماران برای طراحی ساختمانهای پایدار میباشد. به طور سنتی هم در انتخاب مصالح عامل قیمت و هزینه یک فاکتور مهم محسوب میشود. قیمت و هزینه، شامل موارد زیادی از جمله هزینه های تولید مصالح و حمل و نقل و هزینه های زیست محیطی و البته هزینه های ناشی از بحرانهای روانی حاصل از ایجاد فضاهای نامناسب میباشد.. ویژگیهای ذاتی مواد مصالح و نیز شیوه بکارگیری آنها، نقش تعیین کنندهای در تعریف فرم و فضای معماری دارند. چنان که می توان گفت: در شکلگیری مکان، فرمها بوسیله مواد و مصالح نقش خود را ایفا میکنند. هر مادهای فرم خاص خود را میطلبد و برخی فرمهای حجمی و فضایی خاص را مطرح میسازد و بدین ترتیب صورت فضای معماری را تحت تاثیر قرار میدهد. برای این منظور، ضمن بررسی ویژگیهای مصالح در معماری پایدارتر به بررسی چند نمونه از تلاش های جدید صورت گرفته در حوزه ی پایداری خواهیم پرداخت. روش تحقیق این پژوهش با توجه به ماهیت بحث به صورت توصیفی- تحلیلی و در بستر مطالعات کتابخانه ای می باشد.کلیدواژه ها
مصالح ساختمانی،معماری پایدار،محیط زیست،انرژی،فضای معماریمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.