پیل های سوختی میکروبی نوید بخش یک تکنولوژی سبز در تولید بیو انرژی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC02_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 938
نویسندگان
گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
چکیده
با کاهش منابع نفت خام و بالا رفتن نیاز بشر برای منابع جدید انرژی، نگرانی هایی در زمینه محدودیت دسترسی به سوخت های فسیلی به وجود آمده است که خود سبب پیشرفت تکنولوژی های نوین و تمرکز فعالیت های تحقیقاتی در حیطه راه اندازی و به کار گیری منابع جدید انرژی شده است. در این میان، پیل سوختی میکروبی (MFC)، اختراعی جدید بوده که با استفاده از بیوماس و در حضور میکروارگانیسم ها، برای تولید الکتریسیته مورد استفاده قرار می گیرد. اخیراً این دستگاه ها اهمیت بسزایی در حیطه مباحث مرتبط با تکنولوژی های پایدار که دارای یک نقش دوگانه در تولید الکتریسیته از ضایعات، در کنار توانایی آنها در آلودگی زدایی میکروبی می باشند، طی مکانیسم های خاصی که توسط میکروارگانیسم های فعال الکتروشیمیایی به عنوان بیوکاتالیست های کلیدی در فرآیند های تولید الکتریسیته و تصفیه همزمان در پیل های میکروبی، با بررسی ویژگی های متابولیک و فیزیولوژیک میکروب ها و همچنین واکنش های بنیادی انجام گرفته در MFC ها صورت می گیرد، پیدا کرده اند. از این رو، این مطالعه نگرشی اجمالی به فرآیند تولید الکتریسیته در پیل های سوختی میکروبی، با در نظر گرفتن سیستم های مرتبط با آلودگی زدایی آنها و نیز معرفی گونه های میکروبی دخیل در این فرآیند، خواهد داشت.کلیدواژه ها
انرژی الکتریکی، آلودگی زدایی بیولوژیک، پیل سوختی میکروبیمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.