بررسی تاثیر به کارگیری پوشش ویندو فیلم در کاهش بار سرمایشی ساختمان
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC02_128
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1662
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری آزاد اسلامی واحد تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد انرژی و معماری دانشگاه تهران
چکیده
یکی از راه های صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان های مسکونی و اداری قدیمی، استفاده از عایق های شیشه (Window film) است. پوشش های پلیمری باعث کاهش ورود انرژی حرارتی در تابستان به درون ساختمان می شود و بارگذاری بر تاسیسات سرمایشی را کاهش می دهد. همچنین انواع کم گسیل این عایق ها در زمستان مانع خروج انرژی حرارتی ساختمان ها می شود و از مصرف انرژی در تاسیسات گرمایشی جلوگیری به عمل می آورد. از خواص مهم دیگر این عایق ها می توان به خاصیت جذب اشعه فرابنفش، چسبندگی بالا و افزایش استحکام شیشه ها و همچنین زیبایی و تنوع رنگی آنها اشاره کرد. در این مقاله، اداری واقع در ساختمان وزرات ارتباطات، توسط نرم افزار اکوتکت مدل سازی و با به کارگیری نرم افزار انرژی پلاس، در وضعیت موجود و نیز در صورت افزودن ویندوفیلم، شبیه سازی شد. در صورت استفاده از ویندو فیلم، مجموع بارگرمایشی و سرمایشی ساختمان، تا میزان 14/08% قابل کاهش است. تحقیقات انجام شده مشابه، صرفه جویی حاصل از به کارگیری این عایق ها را 5 تا 15% برآورد نموده اند که هزینه ناشی از نصب آن نیز بین 1 تا 4 سال جبران خواهد شد. همچنین هزینه این عایق ها با صرفه تر از جایگزینی پنجره با انواع دوجداره یا رفلکس میباشد. در صورتی که یارانه های دولتی در جهت ترویج فن آوری های بهینه سازی مصرف سوق یابند، می توان به درصد قابل ملاحظه ای از صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی دست یافت.کلیدواژه ها
پوشش ویندو فیلم ، بهینه سازی انرژیغ عایق حرارتی، شبیه سازی، هزینهمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.