انرژی نو خورشیدی با نگرش دیوار ترومب

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
  • کد COI اختصاصی: ETEC02_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2066
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اله بخش کاوسی

عضو هیئت علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه

چکیده

بشر امروز میداند که منایع غیر طبیعی انرژی فنا پذیر بوده و استفاده از آنها هم مقرون به صرفه اقتصادی نیست او با نگاهی عمیق به فردا ، به جایگزین نمودن منابع دیگری می نگرد تا از یک طرف اقتصادی و تجدید پذیر بوده و از سویی دیگر به محیط زیست و چرخه طبیعی آسیب نرساند و بخوبی قابل بازگشت باشد در این میان بهترین گزینه استفاده از انرژیهای طبیعی می باشد زیرا این نوع از انرژی به آسانی در دسترس بوده و با احترام به محیط زیست و کاربران، براحتی قابل بازگشت در چرخه طبیعی است. .آنچه از اهمیت و جایگاه قابل تامل بیشتری در این راستا بر خوردارمی باشد استفاده از تکنولوژی های لازم پیشنهادی انرژیهای تجدید پذیر و طبیعی، با راهکار هاو رویکردهای نوین ، در جهت استفاده بیشتر از سامانه های خورشیدی است. بنابراین به منظور بهینه سازی انرژی و کنترل مدیریت اقتصادی آن و با هدف مقرون به صرفه بودن،کاربرد سامانه های خورشیدی پیشنهاد می گردد. این سامانه ها به دو دسته کلی سامانه های پویا و سامانه های ایستا تقسیم می گردند. سامانه های ایستا به شش دسته شامل : پنجره آفتابی ، دیوار ترومب ، دیوار آبی ، بام آبی ، گلخانه ، ترموسیفون است. همچنین سامانه های پویا شامل: آبگرمکن خورشیدی ، لوله های خلاء ، کلکتور خورشیدی با پانل تخت می باشند از دیگر راههای افزایش بهره گیری بیشتر انرژی خورشیدی به محل قرارگیری ساختمان ، فرم و جهت گیری بنابر می گردد .در مقاله پیش رو با برنامه ریزی مناسب از امروز برای فردا، با هدف صرفه اقتصادی واحترام به محیط زیست و با استفاده از انرژیهای قابل بازگشت ، دیوار ترومب پیشنهاد ودرادامه ضمن بیان ویژگیهای آن ، پیشنهادهای لازم برای بهره برداری از آن سیستم ارائه می گردد .

کلیدواژه ها

تکنولوژی، رویکرد، انرژی، نوین، اقتصادی ، ترومب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.