خالص سازی ،بهینه سازی و کاربرد بیواتانول به عنوان بالا برنده عدد اکتان
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC02_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1656
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مدیر اداره پژوهش شرکت بهینه سازی مصرف سوخت
کارشناس اداره پژوهش شرکت بهینه سازی مصرف سوخت
چکیده
امروزه به منظور حفظ منابع طبیعی موجود و همچنین زیست محیطی تحقیقات بر روی منابع جدید برای جایگزینی با سوخت های مرسوم و فسیلی در دست انجام است و برخی از انواع سوخت ها به عنوان سوخت جایگزین موتور های درون سوز معرفی گردیده اند که از جمله آنها می توان اتانول با پایه زیستی (بیواتانول) به تنهایی و یا به صورت مخلوط با بنزین را نام برد. خالص سازی بیواتانول در درصد های بالا بسیار اهمیت داشته و روشهای مختلفی برای جداسازی آب از اتانول وجود دارد. از جمله این روشها می توان به تقطیر آزئوتروپی ، تقطیر استخراجی ، استفاده از حلال ها ، نمک ها و استفاده از غربال مولکولی و استفاده از مواد جاذب رطوبت در فاز مایع و ... اشاره کرد. از آنجا که ماده افزودنی MTBE به بنزین موجب آثار مخرب زیست محیطی مثل بیماریهای و بدخیم می باشد و سالهاست در کشورهای توسعه یافته بنزین حذف شده است ، هدف اصلی در این تحقیق ، آبگیری اتانول ،جایگزینی اتانول به جای MTBE و بررسی تأثیر سوخت اتانول بر عملکرد ،تولید آلاینده ها و بدست آوردن ترکیب بهینه اتانول با بنزین می باشد. در این تحقیق ابتدا با استفاده از تقطیر استخراجی با پروپیلین گلیکول، اتانول به خلوص 99/9% رسانده شد و تأثیر اتانول بر راندمان، عدد اکتان بنزین ، به سوزی بنزین و میزان آلایندگی گازهای خروجی NOX,CO,CO2,HC,O2 بررسی شد.کلیدواژه ها
بنزین ، عدداکتان ، بیواتانول سوختی ، آبگیری بیواتانول ، آلاینده های خروجیمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.