مطالعهی مخازن کربناتی اندونزی، آمریکا (تگزاس) و دبی، با استفاده از نمودارهای تصویری CMR، FMI و پیشبرد آن در ایران
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت
- کد COI اختصاصی: SCCE06_129
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1417
نویسندگان
Omidieh University Of Technology Petroleum Reservoir Engineering
چکیده
ویژگیهای مخزن کربنات: در طول 15 سال گذشته متدها و روشها برای پیشبینیهای عملکرد منابع کربنات به صورت اتوماتیکوار پیشرفت کرده است. این پیشرفت در جواب این تحقیق اتفاق افتاد که بیشتر از نصف نفت که میتواند به وسیلهی سیلابها تصویه شود نزدیک نیست و در مخزن باقی میماند. تلاش برای شبیهسازی این کارایی و موقعیت نفت باقی مانده است با استفاده از مدلهای سادهی مخزنها و اخیرا روند مصنوعی کامپیوتر ناکام مانده است. و این به دلیل تنوع و ناهمگنی بیشمار در زمینه توصیف منابع کربنات است. در حقیقت این تنوع ویژه زمینشناسی و پتروفیزیکی بین مخازن کربنات است. که کربنات را از منابع سیلیکات طبقهبندی و جدا میسازد. تحقیقات بر روی درک طبیعی تنوع و توسعه روشها برای تشریح منابع کربنات برنامهریزی میکند که به وسیله پیشرفت توانایی کامپیوتر و برنامههای شبیهسازی در نهایت باعث ایجاد احتمال دقیقتری از عملکرد مخزن و روشهایی برای تعیین حجم نفت تصفیه نشده در منابع زیر سیلابها میشود. ویژگی مخزن شامل شناخت و روشهایی است که برای تنوع مخزنها استفاده میشود و میتواند به عنوان ساختاری واقعی از تصاویر سه بعدی ویژگیهای پتروفیزیکی جهت پیشبینی کارایی منابع استفاده شود و آن یک قاعده منظم شامل وظایف عمومی و تخصص در مخزن ژئوفیزیک پتروفیزیک ژئواستاتیک و تخمین منابع است. تصاویر سه بعدی از مدلهای زمین شناسی بر مبنای هسته و اطلاعات فیزیکی به دست میآیند. ویژگیهای پتروفیزیکی به دست آمده از هسته و اطلاعات ساختاری میان مدلهای زمینشناسی رابط ویژگیهای پتروفیزیکی توزیع میشوند که این توزیع با استفاده از مدلهای فیزیکی و زمینشناسی پیشرفته صورت میگیرد. در نهایت مدل در یک شبیهسازی عددی برای تست و پیش بینی کردن کارایی آینده مطرح میشود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.