نقش فرصت های کارآفرینی دردستیابی به رشدوتوسعه اقتصادی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: FNCAM01_347
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 706
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی ، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت صنعتی ، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
چکیده
هدف توسعه اسلامی دستیابی به رفاه انسانی بر اساس بنیادهای روحانی/انسان دوستانه و اجتماعی- اقتصادی به عنوان یک مرحله به سمت مقصد نهایی است. کارآفرینی به عنوان موتورمحرکه ی توسعه اقتصادی و اجتماعی دارای نقش بنیادی درفرآیندتوسعه کشورهاست . دراقتصادرقابتی ومبتنی بربازارکنونی که با تحولات و تغییرات سریع وشتابان محیط بین المللی وگذرازجامعه صنعتی به جامعه اطلاعاتی وتغییراقتصادملی به اقتصاد جهانی همراه است، ازکارآفرینی به عنوان (موتورتوسعه اقتصادی) یادمی شودکه می تواندمنجربه افزایش بهره وری ، ایجاداشتغال ورفاه اجتماعی ودرنهایت رشدوتوسعه اقتصادی درکلیه ابعادگردد.هم چنین فرصت های کارآفرینی درجایی که محصولات ، خدمات ، موادو روش های سازمانی جدید می توانند دربازارعرضه شوند تا ارزش بیشتری تولیدنمایند، مطرح می گردند. سرمایه انسانی ، اجتماعی ، جنسیت و دانش کسب وکار ازجمله عواملی هستند که منجربه کشف فرصت های کارآفرینی موجود دربازارمی شوند ومی توانندرشد و توسعه اقتصادی را به همراه آورند.درمقاله حاضر، عوامل مرتبط با کشف فرصت های کارآفرینی برای دستیابی به مزیت رقابتی ازطریق روش دیماتل موردارزیابی و بررسی قرارگرفته اند. نتایج تحقیق نشان دادکه عامل سرمایه انسانی به عنوان مهمترین عامل تاثیرگذار در رشد و توسعه اقتصادی میباشد.کلیدواژه ها
فرصت های کارآفرینی، سرمایه انسانی ، سرمایه اجتماعی ، جنسیت ، رشد و توسعه اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.