بررسی رابطه تحریک الکتریکی مستقیم فراجمجمه ای( tdcs) با عالئم اضطراب در بزرگسالان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RVCONF05_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 76
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی مقطع کارشناسی روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی مقطع کارشناسی روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
اضطراب یکی از شایع ترین اختلالات روانی در سراسر جهان است که تاثیرات منفی قابل توجهی بر کیفیت زندگی، عملکرد روزانه و سلامت جسمانی و روانی افراد دارد. درمان های رایج اضطراب شامل داروها و روان درمانی است، اما این روش ها با محدودیت هایی مانند هزینه باال، اثرات جانبی یا عدم اثربخشی در برخی افراد همراه است. تحریک الکتریکی مستقیم فراجمجمه ای ( tDCS) به عنوان یک روش غیرتهاجمی و نوین، امکان تنظیم فعالیت نورون ها را فراهم کرده و در سال های اخیر به عنوان رویکردی موثر در مدیریت عالئم اضطراب مورد توجه قرار گرفته است. پژوهش های پیشین نشان داده اند که tDCS می تواند با تاثیر بر نواحی مرتبط با تنظیم عواطف در مغز، به کاهش اضطراب کمک کند. با این حال، بسیاری از این مطالعات بر اثربخشی tDCS تمرکز داشته و به رابطه میان پارامترهای تحریک، مانند تعداد جلسات و شدت جریان، با کاهش عالئم اضطراب کمتر پرداخته اند. این پژوهش با هدف بررسی رابطه میان تعداد جلسات و شدت جریان tDCS با عالئم اضطراب درکلیدواژه ها
تحریک الکتریکی مستقیم فراجمجمه ای, اضطراب, بزرگسالان, روانشناسی, دانشگاه محقق اردبیلیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.