بررسی جایگاه حسابداری تملک دارائیهای سرمایه ای در حسابداری دولتی و تاثیر آن بر کیفیت گزارش حسابرسی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: FNCAM01_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1098
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد
چکیده
منابعی که در بودجه سالانه کل کشور جهت اجرای طرحها و پروژه های عمرانی اختصاص می یابد در حساب مستقل وجوه تملک داراییهای سرمایه ای متمرکز می شود. فراهم کردن اطلاعات مالی با کیفیت بالا موجب کاهش عدم تقارن اطلاعاتی بین مدیریت و سرمایه گذاران و کاهش هزینه ی نمایندگی می شود. با وجود این منافع، انتظار می رود که شرکتها حتی المقدور در غیاب هرگونه هزینه ی افشای اطلاعات، بالاترین سطح از کیفیت اطلاعات مالی را انتخاب کنند.هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر حسابداری تملک دارئیهای سرمایه ای بر کیفیت گزارشگری مالی می باشد. در این تحقیق تملک دارائیهای سرمایه ای به عنوان متغیر مستقل و کیفیت گزارشگری مالی (حسابرسی) به عنوان متغیر وابسته می باشد. تحقیق از نوع توصیفی – همبستگی و از نظر اهداف، کاربردی بوده که مبتنی بر تحقیقات میدانی و کتابخانه ایی می باشد. جامعه آماری این تحقیق مدیران مالی و ذیحسابان اداره های کل استان لرستان (30نفر) و نمونه آماری برابر با جامعه آماری 30 نفر تعیین شده است. پرسشنامه مربوط به تملک دارائیهای سرمایه ایی و کیفیت گزارشگری حسابرسی از طریق پرسشنامه محقق ساخته (آلفای کرونباخ برابر با 826/0) می باشد که روایی آن به تأیید استادان رسیده، جمع آوری گردید. بررسی داده های گردآوری شده با نرم افزار (spss) و آزمونهای t، و آزمون رگرسیون انجام پذیرفته است. نتایج حاصل از تحلیل اطلاعات بیان می کنند که: حسابداری تملک دارئیهای سرمایه ای بر کیفیت گزارشگری مالی تاثیرگذار استکلیدواژه ها
تمک دارائیهای سرمایه ای، حسابداری دولتی، حسابرسی ،کیفیت گزارش حسابرسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.