بررسی ارتباط علی بین تمرکز بانکداری، رشد اقتصادی و توسعه مالی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC13_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 52
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت مالی و دبیر هنرستان شهرستان سیریک
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی ارتباط علی بین تمرکز بانکداری، رشد اقتصادی و توسعه مالی انجام شد ، برای جمع آوریاطلاعات درزمینه ادبیات وپیشینه پژوهش، روش کتابخانه ای مورد استفاده قرارگرفته است.به عبارت دیگربامطالعه ی کتب ومقالاتوجستجودرسایت های اینترنتی، اطلاعات موردنیازجمع آوری می شود .به منظورانجام پژوهش وجمع آوری اطلاعات موردنیازبرایآزمون فرضیها از این روش استفاده شده است. این تحقیق از لحاظ روش شناسی در زمره ی تحقیقات توصیفی و از نوع پژوهشهای همبستگی می باشد که محقق پس از جمع آوری اطلاعات با استفاده از منابع و ابزارهای مورد نظر به تعیین ارتباط و همبستگیبین متغیرهای مورد بررسی یعنی رشد اقتصادی و توسعه بازار مالی می پردازد. برای گرد آوری داده های تحقیق از بانک اطلاعاتیبورس اوراق بهادار کشور داده ها و گزارش های بانک مرکزی و سایر بانک ها و گزارشهای سازمان آمار ایران استفاده خواهد شد.همچنین برای گرد آوری اطلاعات لازم برای مبانی نظری و پیشینه تحقیق از مقالات و کتابهای علمی، پایان نامه ها و منابع قابلاتکای علمی استفاده خواهد شد.ابتدا بانک ها و بورس اوراق بهادار مورد نظر برای جمع آوری اطلاعات انتخاب شد. سپس به منظورجمع آوری اطلاعات مورد نظر به این اماکن مراجعه شد و از اسناد مربوط به فعالیت های اطلاعات مورد نظر استخراج گردیده ونهایتا در مورد رابطه بین متغیرها تصمیم گیری شد. دراین تحقیق از آنجا که ازداده های پنل و مدل رگرسیونی استفاده می شود.همچنین برای تشخیص رابطه علی بین متغیرها ازآزمون انگل گرنجر بهره خواهیم گرفت. نتایج نشان داد که بر اساس آزمون علیتگرنجر، ارتباط علی بین تمرکز بانکداری، رشد اقتصادی و توسعه مالی برقرار است.کلیدواژه ها
تمرکز بانکداری، رشد اقتصادی، توسعه مالیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.