بهینه سازی مسیر انتقال مصالح با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: بیست و هفتمین همایش سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن- (ACI) شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن ایران (متب)
- کد COI اختصاصی: ACIAC27_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 88
نویسندگان
فارغ التحصیل، کارشناسی ارشد، مدیریت ساخت، موسسه علوم و توسعه پایدار آریا ، سمنان، ایران
استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب، تهران، ایران
چکیده
الگوریتم های ژنتیک، به عنوان یکی از روش های قدرتمند برای حل مسائل بهینه سازی، به ما این امکان را می دهند که مسیرهای حمل و نقل را به گونه ایطراحی کنیم که زمان و هزینه های مرتبط با جابه جایی مصالح کاهش یابد. سپس، الگوریتم بهینه سازی به کاررفته برای یافتن مسیر بهینه معرفی می گردد. درادامه، نتایج به دست آمده از اجرای این الگوریتم، شامل مسیرهای بهینه شناسایی شده و مسافت های مرتبط، مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. مسافت بهینه،مقدار ۷۴۶.۴۶۰۵ نشان دهنده مسافت کلی است که در این مسیر طی می شود. این عدد به ما می گوید که برای حمل مصالح از بلوک های مشخص شده در مسیربهینه، باید ۷۴۶.۴۶۰۵ واحد مسافت طی شود . در نتیجه، این خروجی به ما می گوید که الگوریتم توانسته است یک مسیر بهینه را پیدا کند که علاوه بر کاهشهزینه ها و زمان، می تواند به بهبود کارایی در فرآیند حمل و نقل مصالح کمک کندکلیدواژه ها
الگوریتم ژنتیک، بهینه سازی، حمل و نقل مصالح، منطقه ۲۲ شهری تهران.مقالات مرتبط جدید
- بهبود خواص فوتوکاتالیستی بتن خود تمیزشونده با استفاده از ترکیب اصلاح شدهنانو اکسید تیتانیوم و نانو اکسید روی
- مقایسه جداساز لرزه ای لاستیکی با هسته سربی و جداساز لرزهای پاندول اصطکاکی بر رفتارلرزهای سازه های قاب خمشی فولادی میان مرتبه دارای نامنظمی جرمی تحت اثر زلزلههای نزدیک گسل
- ارزیابی عملکرد ساختمان های نامتقارن دارای سیستم قاب خمشی بتن مسلح مجهزبه میلگردهایآلیاژ حافظه دار شکلی در برابر زلزله
- Evaluation of the behavior of concrete columns reinforced with FRP composite materialsagainst severe earthquakes
- بررسی عملکرد بتن پارچه ای، تحت بارهای ناشی از ضربه و انفجار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.