بررسی نظام بانکی کشوردرارتباط با بورس الکترونیک
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: اولین همایش سراسری بورس الکترونیک
- کد COI اختصاصی: SEB01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2382
نویسندگان
چکیده
با پیشرفت تکنولوژی وگسترش جوامع بشری،لزوم بکارگیری روشهای نوین درتجارت کاملا محسوس می باشد،شیوه ای که بتواند با دفع نقص ها وعیوب موجود،جا یگزین مناسبی برای تجارت سنتی شود . امروزه دربسیاری ازکشورها،اغلب معاملات درمحیط الکترونیکی وازطریق اینترنت انجام می شود،با ظهور صفحات وب این امکان بوجود آمده که فروشندگان بتوانند محصولات وخدمات خود را در محیط شبکه به عموم معرفی کنند،بدین لحاظ تجارت الکترونیک رشد تصاعد کونه ای بین شرکت ها در جوامع مختلف دارد و سازمان بورس نیز،برای اینکه فرصت های موجود تهدیدی برای آن محسوب نگردد،لازم است که عملیات مربوط به خرید وفروش سهام را به صورت الکترونیکی انجام دهد. نقطه عطف مبادلات الکترونکی زمانی است که امکان پرداخت پول درمحیط اینترنت وبوسیله کارت های اعتباری میسر شدو این موضوع باعث تکمیل هرچه بیشتر فرایندتجارت الکترونیک گردید. برای توسعه تجارت الکترونیکی درکشور و ورود به بازارهای جهانی وعضویت در سازمانهایی نظیر سازمان تجارت جهانی داشتن نظام بانکی کارآمداز الزامات اساسی به شمار می آید،بنابراین استفاده از فناوری ارتباطات واطلاعات درجهت ایجاد و توسعه بانکداری الکترونیکی در نظام بانکی کشور حائز اهمیت است . در این مقاله سعی برآنست تا نظام بانکی کشور در ارتباط با بورس الکترونیک مورد بررسی قرارگیرد،بدین منظور نقش بانکداری الکترونیک در ارتباط با داد و ستدالکترونیکی سهام ( بورس الکترونیک ) مورد بحث و بررسی قرارگیرد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نقش امام علی علیه السلام درتمدن اسلام قبل از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
- شیوه های تربیتی آسیب زا در خانواده از دیدگاه نهج البلاغه
- سرمایه های روانشناختی از دیدگاه اسلام
- بررسی تاثیر صفات شخصیتی پنجگانه (Big ۵) بر اعتیاد به کار با آزمون نقش میانجی هوش هیجانی کارکنان (مطالعه موردی؛ اداره کل امور اقتصادی و دارایی)
- استراتژیهای رسانه ای و نقش مدیران رسانه در مدیریت بحران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.