شبیهسازی رشد دانه و مهاجرت حفره در مرحلة پایانی سینتر به روش مونت کارلو
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC06_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1714
نویسندگان
پژوهشکده سرامیک، پژوهشگاه مواد و انرژی
پژوهشکده سرامیک، پژوهشگاه مواد و انرژی
چکیده
در مرحله پایانی سینتر، کینتیک حذف حفرات و رشد دانه ها از عوامل تعیین کننده خواص نهایی مواد سینتر شده می باشد . تا کنون مدل های زیادی برای بررسی رفتار کینتیکی این مرحله از سینتر ارائه شده است . در میان این روش ها، روش مونت کارلو نسبت به روشهای دیگر ساده تر و انعطاف پذیرتر می باشد . در این مقاله رشد دانه ها و حذف حفرات در مرحله پایانی سینتر به ک مک روش مونت کارلو شبیه سازی شده است . برای این منظور برنامه کامپیوتری به زبان فورترن 1 با الگوریتم توضیح داده شده در این مقاله نوشته شده است . با توجه به نتایج شبیه سازی رشد دانه، توان رشد دانه ها در حالت طبیعی حدود 0/5 به دست آمد که با نتایج تجربی اندازه گیر ی شده تطابق دارد . در این مقاله همچنین کینتیک حذف حفرات و اثر دما بر سرعت حذف حفرات بررسی شده استکلیدواژه ها
روش مونت کارلو ، شبیه سازی کامپیوتری ، سینتر ، رشد طبیعی دانه ، حذف حفراتمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.