هوش مصنوعی و آینده آموزش: فرصت ها و چالش ها برای دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهارت های معلمی
  • کد COI اختصاصی: KHZCONF01_393
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 100
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صدرالدین روحانی اصفهانی

مهندسی تکنولوژی نرم افزار، کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار

عیسی قره خان

میالد ملک پور

چکیده

امروزه در هزاره سوم وارد دوره هوش مصنوعی و ابرربات ها شده ایم که این امر زیر سایه تعلیم و تربیت و تلاش در مسیر آن محقق شده است. هوش مصنوعی و آموزش و پرورش در کنار هم پیش می روند و تکنیک های جدید می تواند همه آن چیزی باشد که مطمئن شویم تمام دانش آموزان خواهند توانست به نهایت موفقیت علمی و تحصیلی خود برسند. از اهداف آموزش و پرورش در هر جامعه مدرن می توان به تعلیم و تربیت مستمر افراد، تقویت روحیه تفکر و تعقل، فرهنگ سازی و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد. هوش مصنوعی یک شاخه جدید از علم کامپیوتر بوده که با بهره گیری از تفکر انسانی به ارائه خدمات در زمینه های مختلف می پردازد. آموزش و پرورش در راستای تحقق اهداف خود نیاز به استفاده از تکنولوژی های مدرن از جمله هوش مصنوعی داشته است. کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و پرورش تاثیر این فناوری در یادگیری و تعلیم معلمان و دانش آموزان می باشد. هوش مصنوعی با بهره گیری از قدرت یادگیری ماشین و الگوریتم های پیشرفته قادر به این بوده تا به عنوان یک دستیار آموزشی، مشاور یا یک معلم در کنار دانش آموزان و آموزگاران فعالیت کرده و به ارائه خدمات مختلف بپردازد. استفاده از هوش مصنوعی در صنعت آموزش موجب مدرنیته شدن سیستم آموزشی، کاهش خطای انسانی، افزایش سطح یادگیری، پرورش نیروی کارآمد و بسیاری از پیامدهای مثبت دیگر خواهد شد.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی, دانش آموزان, محتوای هوشمند, یادگیری, آموزش, تربیت, معلم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.